Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Kaunista luontoa, puhdasta ilmaa ja takuulla unohtumattomia elämyksiä! Levi Outdoor Festin aikana Lapin ainutlaatuinen luonto sekä alueen monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat kaikille helposti lähestyttävissä.

HENGÄSTYTTÄVÄN HAUSKA LEVI OUTDOOR FEST 22. – 26.7.2020

Kokeile uusia lajeja, paranna osaamistasi klinikoissa ja haasta itsesi kilpailussa. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheen liikunnalliseksi aktiivilomaksi, mutta tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja haasteita myös aktiivisille urheilun harrastajille. Esimerkiksi Levi Extreme Triatlon tarjoaa upean elämyksen tunturimaisemissa.

Osallistu Levi Outdoor Festin monipuoliseen ohjelmaan ja nauti eduista ostamalla Levi Outdoor Fest -tapahtumapassi. Passi on lippusi tutustumaan erilaisiin ohjelmapalveluihin ja aktiviteetteihin Levin alueella. Monipuolisten pyöräilymahdollisuuksien lisäksi voit esimerkiksi ottaa golfin kunnolla haltuun.

Kurkkaa tapahtumapassiedut täältä!

Osta tapahtumapassisi tästä

Levi Outdoor Fest kilpailut ja Liikunnalliset elämykset

Mandatum Scramble

Mandatum Scramble pelataan Levin valoisassa illassa.

  • Parin pelitasoitus 25% yhteenlasketusta slopesta,
    • ei kuitenkaan suurempi kuin pienemmän tasoituksen omaavan oma slope on.
    • Pistebogey
  • Kolme parasta pistebogey-tulosta ja paras scratch-tulos palkitaan

Ilmoittautumiset caddiemastereille puh. 016 641 150 tai email golf@levi.fi

Levi Golf Weekin ohjelma

Levi UP

Testaa kuntosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten. Jylhä 160 vertikaalimetrin nousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Leikkimielinen kilpailu sopii koko perheelle ja siinä on omat sarjat myös perheen pienimmille. Erittäin yleisöystävällisellä lajissa katsojilla on vapaa pääsy tapahtuma- ja katsomoalueelle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa pian

Levi Extreme Triathlon

Levi Extreme Triathlon järjestetään Lapin taianomaisessa yöttömässä yössä. Se yhdistää perinteisen triathlonin ja polkujuoksun. Reitti tuo uusia haasteita ja elämyksiä triathlonin harrastajille, mutta antaa myös mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin inspiroivassa ympäristössä.

Kilpailussa on kolme matkaa; Pitkämatka (uinti 1900m, pyöräily 130km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Vuoden 2020 uutuutena LAPPILAINEN PERUSMATKA (700m - 40km -14km), jolla käydään sekä yksilö- että joukkuekilpailu. Lisäksi on omat sarjat naisille ja miehille sekä eri ikäryhmille. Joukkuekilpailussa on todellinen koko tiimin ponnistus; jokaisessa joukkueessa on kolme jäsentä ja kukin suorittaa yhden osuuden (uinti, pyöräily tai juoksu). Kokoa tiimi työkavereista tai haasta ystäväsi mukaan Suomen pohjoisimpaan triathlonkilpailuun.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Samaan aikaan Levillä järjestetään myös fillariharrastajien uusin kohtauspaikka Levi Bike Fest. Viisi päivää fillarointia ylämäkeen, alamäkeen, metsässä, kylilllä ja tuntureilla. Rakastu uuteen harrastukseen tai kehity pyöräilijänä. Iltaisin kokoonnutaan Levin kylälle vaihtamaan kuulumiset ja nauramaan parhaille pannuille.

Kurkkaa Bike Festin ohjelma ja lisätiedot!

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae