Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Fest -tapahtuman kruunaa lauantain Extreme Finntriathlon Levi. Tule ja koe huikeiden maisemien ja todellisten elämysten triathlonkilpailu!

Extreme Finntriathlon Levi 28.7.2018

Extreme Finntrianthlon Levin lähtö tapahtuu Immerjärveltä  - Pitkä matka klo 10:00 (uinti 1900m, pyöräily 120km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka klo 11:00 (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km).

Osallistuminen

Extreme Finntriathlon Levi -triathloniin ilmoittautuminen päättyy maanantaina 23.7.2018. Kilpailun osallistujamäärä on turvallisuussyistä ja sujuvan kilpailun takaamiseksi rajoitettu 400 osallistujaan. 

Tapahtuman sarjoina ovat Miehet/Naiset/Joukkueviesti, matkoina Levin Pitkä (uinti 1900m, pyöräily 120km ja juoksu 21km) ja Levin Sprintti (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Osallistumismaksu:

Henkilökohtainen sarja / joukkueviesti

  • Levin Pitkä: 170€ / 240€
  • Levin Sprintti: 70€ / 140€

Ilmoittaudu mukaan

Osallistumismaksu sisältää:

  • Uimalakin, kilpailijarannekkeen, kilpailunumerot, kuminauhaa ja hakaneuloja numerolapun kiinnittämiseen.
  • Juomahuollon kilpailun aikana ja maaliintulon jälkeen sekä kattavan ruokailun kilpailun jälkeen ja saunan Levi Hotel Spassa.
  • Ajanotto-tagin, joka kiinnitetään annetun ohjeen mukaan vasempaan nilkkaan.
  • Paikalla on myös Velo & Oxygen –teltta, jossa voidaan pumpata renkaat ja antaa apua pieniin teknisiin ongelmiin myös kisapäivänä. Huolla ja korjaa tarvittaessa pyöräsi kisakuntoon ajoissa! 

REITTI

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyosuuden maisemat hakevat vertaistaan. Maisemareitti kansallispuistossa ja hyvässä kunnossa oleva asfalttitie valmistavat sinua juoksuosuuden uskomattomaan liikuntaelämykseen.

Levin Pitkä -pyöräilyosuus.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Levikeskuksessa sijaitsevaan maaliin.

Levin Pitkä -juoksuosuus .

Levin Sprintti: kartta ja profiilitiedot: pyöräily- ja juoksuosuus.

MuutA

Turvallisuus ja ensiapu:  Järjestäjällä on ainoastaan vastuuvakuutus, eikä osallistujia ole vakuutettu tapaturmien osalta. Tarkasta, onko tapaturmavakuutuksesi voimassa myös urheiltaessa ja osallistuessa kunto- ja kilpatapahtumiin. Jokaisen on syytä huomioida, että tapahtuman erityisluontoisuudesta johtuen loukkaantumisriski tavanomaista suurempi. Juoksuosuus juostaan osin haastavassa maastossa.

Tavarasäilytys: Tavarasäilytys löytyy Levi Outdoor Festin infopisteeltä.

Vastuullinen järjestäjä: Finntriathlon Levi -tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Finntriathlon Oy. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Levin Matkailu Oy:n sekä Levin alueen yritysten kanssa. Toteutuksessa on mukana useita paikallisia yhdistyksiä. Tapahtumapäällikkö: Juuso Kutvonen, 040-5504996

Ilmoittaudu mukaan

Levi Outdoor Fest

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae