Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Tule ja koe huikeiden maisemien ja todellisten elämysten triathlonkilpailu!

LEVI EXTREME TRIATHLON 25.7.2020

Ilmoittaudu mukaan

Levi Extreme Triathlon tuo uusia haasteita ja kokemuksia triathlonin harrastajille. Tapahtuma antaa myös mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin inspiroivassa ympäristössä. Kilpailu järjestetään Lapin taianomaisessa yöttömässä yössä 25.7.2020. Kilpailut starttaa iltapäivällä ja maaliin tullaan auringon vielä paistaessa puoleen yöhön mennessä. Reitit kulkee upeassa Lapin luonnossa - pääset uimaan puhtaassa lähdeperäisessä järvessä, pyöräilemään kansallispuistomaisemissa, juoksemaan tunturipoluilla ja kiipeämään lopuksi vielä Levin maailmancuprinnettä ylös.

Kilpailussa on kolme matkaa; Pitkämatka (uinti 1900m, pyöräily 130km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Vuoden 2020 uutuutena LAPPILAINEN PERUSMATKA (700m - 40km -14km), jolla käydään sekä yksilö- että joukkuekilpailu. Joukkuekilpailussa on todellinen koko tiimin ponnistus; jokaisessa joukkueessa on kolme jäsentä ja kukin suorittaa yhden osuuden (uinti, pyöräily tai juoksu). Kokoa tiimi työkavereista tai haasta ystäväsi mukaan Suomen pohjoisimpaan triathlonkilpailuun.

REITTI

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyosuuden maisemat hakevat vertaistaan. Maisemareitti kansallispuistossa ja hyvässä kunnossa oleva asfalttitie valmistavat sinua juoksuosuuden uskomattomaan liikuntaelämykseen.

Levin Pitkä -pyöräilyosuus.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Levikeskuksessa sijaitsevaan maaliin.

Levin Pitkä -juoksuosuus.

Levin Sprintti pyöräily- ja juoksuosuus.

Oikeudet muutoksiin pidätetään, tiedot ovat alustavia! Levi Extreme Triathlon -kilpailun ajantasainen kilpailuinfo ja ohjeet osallistujille jaetaan tapahtumassa paikan päällä.

Tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta

Kuvat: Timo Koivisto, Aleksi Rytkönen

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Hae