Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Ole yksi kovimmista ja lähde valloittamaan Levi! Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan 21 km polkujuoksuun kahden tunturin yli. Ne, jotka uskaltavat, laskevat Levin Black -maailmancuprinnettä, mutta kovimmat nousevat sen juosten ylös! Valittavana on myös klassiset Ruskamaraton-matkat 42 km, 21 km ja 10 km – jo vuodesta 1984 alkaen!

Levin vanhin tapahtuma - legendaarinen ruskamaraton

Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat!

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun alkupuolenn viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä. Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton asfaltilla, sekä lisäksi vaihtoehtoina myös lyhyempiä matkoja sekä aikuisille että nuorille. Vuonna 2020 mukana myös huikeiden maisemien ja todellisten elämysten polkujuoksu!

Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Polkujuoksureitin tarkempi kuvaus

21 km reitti johdattaa kahden tunturin yli, lopussa noustaan Levi Blackiä eli mustaa maailmancupin pujottelurinnettä ylös kohti Levin huippua.

Polkujuoksureitin alkuosuus johdattaa kohti Kätkätunturia. Varsinainen Kätkätunturin päälle ja takaisin alas vievä osuus on teknistä maastoa kivikkopolkuineen ja avautuvine mahtavine maisemineen. Muista nauttia!

Kätkätunturin jälkeen seuraa reitin haastavin osuus eli nousu Levi Blackiä pitkin kohti Palovartijan majaa. Raastavan nousun jälkeen mahdollisuus nauttia jälleen upeista tunturimaisemista ja alaspäin suuntautuvasta reitistä ennen maalia. 

Polkujuoksun reitti noudattaa osittain Levin triathlonista tuttua reittiä - lopullinen rettikartta valmistuu kesällä lumien sulamisen myötä.

Varmista paikkasi heti

Ruskakausi Levillä

Huomioi liikennejärjestelyt

VARAA RUSKAMARATON-PAKETTISI HETI

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi ruskaloma Levillä pikimmiten!

RUSKAMAJOITUS LEVILLÄ

Ruskamaraton viikonloppu 4.-6.9.2020 Levillä, kahden yön majoitus.

  • Perhe tai kaveriporukka / 4 henkilöä alkaen 245€

Varaa majoituksesi tästä!

Edellä mainittu esimerkki ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.
Kysy mökki-/lomahuoneistomajoitusta tai ryhmätarjousta! Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Hae