Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Tee #uudenvuodenlupaus ja lähde valloittamaan Levi! Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan 21 km polkujuoksuun kahden tunturin yli. Ne, jotka uskaltavat, laskevat Levin Black -maailmancuprinnettä, mutta kovimmat nousee sen juosten ylös. Tee uudenvuoden paras päätös ja ole yksi kovimmista! Valittavana on myös klassiset Ruskamaraton-matkat 42 km, 21 km ja 10 km – jo vuodesta 1983 alkaen!

Julkaise päätöksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #ruskamaraton2019 ja #uudenvuodenlupaus. Kaikkien postaajien kesken arvomme elämyspaketin Levillä Ruskamaratonin (6. – 8.9.2019) yhteydessä. Paketti sisältää liput kahdelle Seikkailupuistoon, Levi Spa:han ja Gondoli2000:seen. Kilpailu päättyy 31.1.2019.

Levin vanhin tapahtuma - legendaarinen ruskamaraton

Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat!

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä. Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton asfaltilla, sekä lisäksi vaihtoehtoina myös lyhyempiä matkoja sekä aikuisille että nuorille. Vuoden 2019 odotettuna uutuutena huikeiden maisemien ja todellisten elämysten polkujuoksu!

Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Polkujuoksureitin tarkempi kuvaus

21 km reitti johdattaa kahden tunturin yli, lopussa noustaan Levi Blackiä eli mustaa maailmancupin pujottelurinnettä ylös kohti Levin huippua.

Polkujuoksureitin alkuosuus johdattaa kohti Kätkätunturia. Varsinainen Kätkätunturin päälle ja takaisin alas vievä osuus on teknistä maastoa kivikkopolkuineen ja avautuvine mahtavine maisemineen. Muista nauttia!

Kätkätunturin jälkeen seuraa reitin haastavin osuus eli nousu Levi Blackiä pitkin kohti Palovartijan majaa. Raastavan nousun jälkeen mahdollisuus nauttia jälleen upeista tunturimaisemista ja alaspäin suuntautuvasta reitistä ennen maalia. 

Polkujuoksun reitti noudattaa osittain Levin triathlonista tuttua reittiä - lopullinen rettikartta valmistuu kesällä lumien sulamisen myötä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan 1.1. - merkkaa päivämäärä jo kalenteriin!

Varmista paikkasi 1.1. alkaen

Ruskan viikko-ohjelma

VARAA RUSKAMARATON-PAKETTISI HETI

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi ruskaloma Levillä pikimmiten!

Olemme koonneet kätevät tapahtumapaketit kolmeen eri hotelliin. Hinnat alkaen / hlö 31.1.2019 mennessä tapahtuville ilmoittautumisille, sisältäen majoituksen 2hlö-huoneessa 2 vrk aamiaisella ja valittu matka:

Levi Hotel Spa

 • 10 km 172 Eur
 • puolimaraton 182 Eur
 • täysmaraton 187 Eur
 • polkujuoksu 187 Eur

Hotelli Hullu Poro

 • 10 km 138 Eur
 • puolimaraton 148 Eur
 • täysmaraton 153 Eur
 • polkujuoksu 153 Eur

Hotel Levi Panorama

 • 10 km 150 Eur
 • puolimaraton 160 Eur
 • täysmaraton 165 Eur
 • polkujuoksu 165 Eur

> Lisätiedot ja varaukset täältä

Kysy myös mökki-/lomahuoneistomajoitusta tai ryhmätarjousta! Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Majoitusvaihtoehtoja saatavissa rajoitettu määrä. Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae