Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Festin kilpailuista torstain Ylläs-Levi MTB kilpaillaan mahtavissa kansallispuiston maisemissa. Tutustu tarkemmin tähän ainutlaatuiseen maastopyöräkisaan.

YLLÄS-LEVI MTB 2018 TAPAHTUMAINFO

Ylläs-Levi MTB -kilpailun lähtö tapahtuu Ylläkseltä klo 12:00 Äläslompolon puolelta luontokeskus Kellokkaasta. Maali sijaitsee Levin keskustassa. Kokonaisuudessaan reitti on noin 50km pitkä.

Osallistuminen

Tapahtuman sarjoina ovat Yleinen M/N, Yli 50 vuotiaat M/N. 

Osallistumismaksu:

  • 15.5.-16.6.2018: 46€
  • 17.6 -25.7.2018: 60€
  • 26.7.2018: 75€ kisatoimistosta

Ilmoittaudu mukaan heti

Osallistumismaksuihin sisältyy numero ja chip-ajanotto, starttipaketti, huoltopisteet kilpailussa, henkilö- ja pyöräkuljetus Leviltä starttipaikoille sekä kuljetukset takaisin Ylläkselle maalista, muistopalkinto maaliin tulleille, peseytymismahdollisuus, kaikille osallistujille urheilijalounas, pyörän pesumahdollisuus, Levi Outdoor Fest -buffi ja sisäänpääsy lauantain iltabileisiin. Yleisölle on molempina tapahtumapäivinä vapaa pääsy sekä tapahtuma-alueelle että katsomoalueelle.

REITTI

Reitti lähtee luontokeskus Kellokkaasta virallista maastopyöräreittiä alas kohti Äkäslompolon kylää. Äkäslompolojärven rantaa seurattuaan reitti kääntyy oikealle kohti Nilivaaraa ja siitä edelleen Kukastunturille. Kukastunturin huiputuksen jälkeen laskeudutaan Kotamajalle. Matka jatkuu pitkin Lainion ja Pyhätunturin välistä kurua Pyhäjärven eteläpäähän.

Pyhäjärveltä lähdetään polkemaan Aakenustunturin alarinteitä pitkin Äkäslompolo-Kittilä- tielle. Aakenusjoen yli vievän sillan jälkeen poljetaan soratietä pitkin Aakenusjärven kodalle, josta jatketaan Homevaaran kautta Muusan päivätuvalle ja Pyhä- ja Kätkätunturin pohjoispuolista metsämaastoa Sirkan kylään, josta maali löytyy.

Reittiä ei suljeta muilta kulkijoilta, joten reitillä voi tulla vastaa muita kävelijöitä, pyöräilijöitä sekä retkeilijöitä. Ajanotto sulkeutuu 8 tuntia Ylläksen startista eli klo 20:00. Palkintojenjako klo 20:00 alkaen Hulluporo Areenalla, muistopalkinto jokaiselle maaliin saapuneelle.

Ylläs-Levi MTB -kilpailun reitti kulkee osittain Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, joten roskaaminen on ehdottomasti kielletty. Huomioi, että jokamiehenoikeudet eivät ole voimassa kansallispuiston alueella. Tutustu ohjeisiin täällä.

MuutA

Pysäköinti: Luontokeskus Kellokkaan pihan parkkialue on rajallinen, ja n. 50 m Kellokkaasta Y1 hiihtokeskukselle päin on hiihtokeskuksen parkkialue vapaasti käytettävissä.

Huoltopiste: Pyörähuolto toimii kilpailureitillä mahdollisuuksien mukaan. Reitillä on vähintään 2 juomapistettä.

Turvallisuus ja ensiapu:  Tapahtuman ensiavun hoitaa Kittilän SPR, Kolarin SPR sekä MediYlläs. Kilpailijoille puhelinpakko ja paikannusmahdollisuus, jotta kilpailija on hätätapauksissa pelastusväen tavoitettavissa. Täältä voi lukea lisää sovelluksesta jonka voit ladata puhelimeesi. Puolen välin tienoilla Pyhäjärvelle järjestetään kyyditykset pois, mikäli väsymys iskee. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Pyörän vuokraaminen: Voit tiedustella vuokrapyöriä sähköpostitse: vuokraamo@levi.fi

Tavarasäilytys: Tavarasäilytys löytyy Levi Outdoor Festin infopisteeltä.

Levi Outdoor Fest

Hae kesän majoitusta Leviltä

Monipuolisia majoitusvaihtoehtoja löydät alta - varaa unelmiesi kesäloma Levillä pikimmiten!

Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Oikeudet muutoksiin pidätetään!

Hae