Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Iloa, elämyksiä, yhdessäoloa sekä monipuolista tekemistä - tervetuloa kokemaan unohtumaton perheloma Levillä!

Levi on mainio kesälomakohde koko perheelle. Kaikki on lähellä, joten lyhyeenkin vierailuun on helppo yhdistää koko perheen mielenkiinnon kohteet näppärästi. Tutustu tarkemmin Levin mahdollisuuksiin kesäisen perheloman näkökulmasta!

Koe Levin kesä koko perheen voimin

Yötön yö ja keskiyön aurinko. Yli 50 erilaista kesäaktiviteettia. Monipuoliset puitteeet tekemiseen omatoimisesti tai ohjatusti Tunturi-Lapin ainutlaatuisen luonnon keskellä - tervetuloa kesälomalle Leville!

PERHELOMA LEVILLÄ - Tekemistä joka päivälle

Poimi alta vinkit ikimuistoisen kesäloman perustaksi. Pitkät valoisat päivät mahdollistavat monipuolisen tekemisen lähes vuorokauden ympäri.

1) LUONTORetkelle

Lapin kesä on erittäin intensiivinen, yöttömän yön aikaan luonto ottaa auringonvalosta kaiken tehon irti. Monien mielestä Lapin kesän ihanuus avautuukin parhaiten juuri luonnosta, ympäröivistä maisemista, tuoksuista ja rentouttavasta hiljaisuudesta nauttia. Levin läheisyydestä löytyy upeita mahdollisuuksia monipuolisille luontoretkille

2) Ohjatut elämykset

Levin alueen kesämahdollisuuksiin tutustut helposti erilaisilla ohjatuilla retkillä ja elämyksillä, joita järjestetään kesäaikaan aamuvarhaisesta iltamyöhäiseen saakka. Hillasafaria, kullanhuuhdontaa, suppailua, kokkikoulua ja veneretkeä - vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan ja jokaiseen makuun. 

3) Pyörällä ympäri leviä 

Pyöräily ja Levi on erittäin toimiva yhdistelmä, keäsaikaan näet ja koet nimittäin pyörän satulasta käsin monet asiat parhaiten. Vauhtia, elämyksiä, mahtavia maisemia, kaikki itselle oman maun ja toiveiden mukaan paketoituna. Poimi omasi Levin mahtavista pyöräilymahdollisuuksista!

4) tekemistä tunturissa

Kesäaikaan Levin gondoli-hissin alue on täynnä mahdollisuuksia aktiivisen lomapäivän viettoon. Pohjois-Euroopan suurin seikkailupuisto, mini- ja frisbeegolf sekä monet muut mahdollisuudet saavat ajan kulumaan kuin siivillä. Voitte suunnata myös gondoli-hissillä ihailemaan Levitunturin huipulta avautuvia mahtavia maisemia. Eturinteellä puolestaan kesäkelkkarata tarjoaa upeita kokemuksia erityisesti vauhtiin ihastuneille.  

5) kylpylä ja Hyvinvointi

Levi Hotel Spa on kiinteä osa Levin lomaa monelle. Eikä ihme, sillä tunturin kupeessa sijaitseva kylpylämaailma on luotu täydellistä rentoutumista varten. Kylpyläkäyntiin on helppo yhdistää myös monia muita elämyksiä ja aktiviteetteja, kuten kuntosali tai kauneudenhoito- ja hyvinvointipalvelut.

6) Kohtaamiset ELÄInten kanssa

Rauhoittavaa lomailua Levillä voi viettää myös eläinten seurassa. Hevosajelu tai retki huskytilalle tuovat mukavaa vaihtelua aktiviteettien täyteiseen kesälomaan. Monia eläimiä voi Levillä bongata myös luonnossa. Ikimuistoisen eksoottinen kokemus on esimerkiksi porotokkaan törmääminen Levin golf-kentällä.

7) LEVIN KESÄTAPAHTUMAT

Parhaaseen loma-aikaa Levillä on luvassa myös monta kokemisen arvoista koko perheen tapahtumaa. Heinäkuun lopussa Levi Outdoor Fest tutustuttaa helposti alueen mahdollisuuksiin ja Levi Bike Fest kokoaa pyöräilijät nauttimaan vauhdin hurmasta ja monipuolisesta ohjelmasta. Ruskamaraton puolestaan soveltuu myös perheen pienempien jäsenten ohjelmaan lapsille suunnattuina lyhyine juoksumatkoineen. 

Lisää inspiraatiota ja vinkkejä:

Hae Kesän majoitusta LEVILLÄ

Katso esimerkkejä monipuolisesta majoitustarjonnasta ja poimi heti omasi!

LOPPUKESÄN MAJOITUS LEVILLÄ

Elokuun viikonloppu 23.-25.8.2019 Levillä, kahden yön majoitus:

Perhe tai kaveriporukka / 4 henkilöä alkaen 170€.

Edellä mainittu esimerkki ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.
Kysy mökki-/lomahuoneistomajoitusta tai ryhmätarjousta! Tiedustelut ja varaukset myös levi@levi.fi tai puh. +358 16 639 3300.

Hae