Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.
Aakenuspirtit

Aakenuksentie 1850
99130 Kittilä

Katso sijainti kartalla

Perinteikästä tunnelmaa huokuvat savottakämpät erämaisessa ympäristössä. Kämppiä vuokrataan ympärivuotisesti pienille ja suurille ryhmille. Ruokailut, sauna, jooga- ja taidekurssit tilauksesta. Kevään hiihtosesongin aikana latukahvila ja taidenäyttely.

Aakenuspirtit sopivat hyvin luonnossa viihtyville matkailijoille ja heille, jotka hakevat irtiottoa nykyajan mukavuuksista ja paluuta perusasioiden äärelle. Sähköttömät kämpät lämpiävät puulla ja vesi kannetaan viereisestä Aakenusjoesta.  Aurinkopaneelivalaistus ja lisävirtalähteenä tarvittaessa aggrigaatti. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi isoa hirsikämppää piharakennuksineen ja yhteinen rantasauna. Petipaikkoja on Yläkämpässä 30 ja Alakämpässä 20 + 6 laveripaikkaa. Alakämpässä on iso sali, joka voi toimia kokoontumistilana ryhmille. Kämppiä vuokrataan yhdessä tai erikseen. Vuokrattavana on myös huoneita, ja sesonkiaikaan yksittäisiä petipaikkoja ryhmähuoneessa.

Ryhmät voivat majoittua täysin omatoimisesti, mutta tilauksesta järjestyvät myös ruokailut, loppusiivous, sauna, jooga- ja taidekurssit, sekä retket läheiseen Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon oppaan johdolla. Kesäaikaan yrttiretkiä. Myynnissä talon omia yrttituotteita.  

Latukahvila palvelee hiihtäjiä, moottorikelkkailijoita ja autoilijoita kevään villkaimman sesongin ajan. Kahvilassa on taidemyyntinäyttely. Avoinna helmikuun puolivälistä lähtien päivittäin klo 10-16.

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Majoitus   Ruoka ja viihde    Hyvän olon loma   Kahvilat   Patikointi ja luontoretkeily   Sauna   Sisäliikunta