Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Brand Store Zero Point

Brand Store Zero Point

Hissitie 8
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Levin Eturinteiden kupeessa sijaitseva Zero Point Brand Store on jokaisen lomalaisen täyden palvelun myymälä. Tarjoamme laajan ja kansainvälisen merkkivalikoiman muodikkaita, urheilullisia vaatteita ja varusteita niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaan.

Meiltä löydät aina kauden trendikkäimmät ja viimeisimmät uutuudet! Ystävälliset ja asiantuntevat myyjämme auttavat ja opastavat sinut muodin ja ulkoiluvarusteiden saloihin. 

Löydät meiltä kattavan valikoiman kansainvälisiä ja korkealaatuisia huippumerkkejä. Myymälässämme ovat edustettuina mm. Canada Goose, Peak Performance, Oakley, Haglöfs, Salomon, Helly Hansen, Burton ja Picture Organic.

Aidot ja alkuperäiset Levi Collection-tuotteet sopivat niin aikuisille kuin lapsille unohtamatta perheen pienimpien Leevi-mallistoa.

Uudistuneesta myymälästä löydät myös lasten ja nuorten tarpeisiin soveltuvat Reima- ja Helly Hansen-tuotteet urheiluun ja vapaa-aikaan.

  • Myymälä on avoinna päivittäin klo 9-19 talvikaudella ja klo 10-18 kesäkaudella
  • Kausilipulla kaikki normaalihintaiset tuotteet -20 % (ei Canada Goose, Oakley ja Topaz of Norway)
  • Levi Shop South Pointilla
  • Helppo ja nopea Fast Refund Tax Free

Voit maksaa ostokset myös lahjakortilla, joita myymme hissilipputoimistoissa sekä Zero Pointin toimistolla. Tilaa postiennakolla haluamasi määrän valmiita lahjakortteja arvoltaan 20 €, 50 € tai 100 €.

Lahjakorttien tilauslomake

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kaupat   Liikunta    Lahjatavarat   Laskettelu   Lasten Levi   Lumilautailu   Maastohiihto   Matkamuistot   Pyöräily   Urheiluvälineliikkeet   Vaateliikkeet