Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Break Sokos Hotel Levi

Tähtitie 5
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Nyt saapi luvan kanssa ottaa rennosti. Kiireen ja ressin voipi jättää respaan narikkaan, eikä tartte ottaa ees lähtiessään mukkaan. Tauko alias Break jokaiseen makuun; elämäniloa, energiaa, rentoutumista, inspiraatiota - ei muuta kuin anna palaa!

Tervetuloa Leville! Sijaitsemme Tunturi-Lapin maisemissa, 170 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Break Sokos Hotel Levi on enemmän kuin hotelli: se on elämäniloinen tauko arkesi keskellä. Esimerkiksi mäenlaskua vauhdilla tai hetki hienon taiteen äärellä. Ajelu koiravaljakolla tai pehmeän poron taputtelua.

Meillä on huoneita eri vuodenaikojen hengessä, kolmessa eri rakennuksessa. Onko sinun maisemasi Lapin kesä, syksyinen ruska vai talven sininen hetki? Lapin eläimet ja luonto esittäytyvät myös tiloissamme, muun muassa tauluissa ja verhoissa.

Hotellillamme on tarjolla leppoisat löylyt joka ilta. Porealtaassa poreillessa lepää sielu ja roppa. Elämyksiä ja makunautintoja tarjoilevat myös ravintola Kiisa sekä Coffee House & Bar.

Me haluamme sinun nautiskelevan, rentoutuvan ja inspiroituvan. Työmatkalla tai lomalla. Haluamme tarjota sinulle ikimuistoisen vierailun. Kysy siis vinkkejämme virkistymiseen, me leviläiset autamme mielellämme, jotta koet hyvää oloa ja elämyksiä.

Instagram: @BreakLevi #BreakLevi

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokouspalvelut   Liikunta   Majoitus   Matkustaminen ja liikenne   Ohjelmapalvelut   Ruoka ja viihde    Baarit ja pubit   Hotellit   Kahvilat   Kokouspalvelut   Kyläpyörät   Ravintolat