Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

HaliPuu on paikallinen perheyritys, joka yhdistää aidot suomalaiset metsäelämykset ja virtuaalisen metsäkokemuksen. Tule mukaamme uppoutumaan metsän rauhaan - joko paikan päällä tai ruudun välityksellä.

HaliPuu-metsän tultua hakkuuikään Pappa ymmärsi, ettei hän raaskinut kaataa rakkaita puitaan. Niinpä hän päätti avata metsänsä luonnonystäville ympäri maailman, ja tehdä siitä voimapaikan kaikille tarvitseville”

 

Anna HaliPuun ja Raekallion perheen ottaa sinut mukaan puhtaaseen Arktiseen luontoomme. HaliPuun ohjelmissa pääset uppoutumaan metsän rauhoittavaan läsnäoloon, täyttämään keuhkosi Euroopan puhtaimmalla ilmalla ja tuntemaan ikiaikaisten puiden voiman. Ohjelmamme yhdistävät raikkaalla tavalla Lapin perinteet ja nykyisyyden.

 

HaliPuun kanssa voit myös liittyä kansainväliseen puunadoptoijien joukkoon ja ottaa matkaasi palan Lappia – adoptiopuu on uniikki muisto lomasta. Voit tavata puutasi niin livenä metsässä kuin verkonkin kautta, voit ripustaa siihen linnunpöntön tai vaikkapa koristella sen naavaviiksin. Puunadoptointipalvelun löydät osoitteesta www.halipuu.com.

 

HaliPuun ohjelmista tuttu Nuotiobarista tuo kahvilan tapahtumaasi tai vaikkapa mökkisi pihalle. Nuotiolla Rovaniemen kahvipaahtimon pavuista käsin valmistetut herkulliset Lattet, Cappucinot ja Americanot, sekä suussasulavat pikkumakeat nostavat nuotiokahvit uusiin sfääreihin!

 

Omintakeiset ohjelmamme:

- Metsän rytmiin – metsäkylpyohjelmat

- Cocooning – rentouttavat riippumatto-ohjelmat

- Yö erämaamökissä – sähkötön elämys

- Nuotiobaristan liikkuva kahvila ja Levin parhaat Lattet

- Latte & Art – taiteilijatapaamiset

 

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Ohjelmapalvelut   Terveys ja hyvinvointi    Hyvän olon loma   Kahvilat   Matkamuistot   Muut   Ohjelmapalvelut   Opaspalvelut   Patikointi ja luontoretkeily