Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hotelli Hullu Poro

Rakkavaarantie 3
99130 LEVI

Katso sijainti kartalla

Hotelli Hullu Porossa asut viihtyisästi aivan Levin sydämessä. Majoittuessasi hotellissamme olet automaattisesti Member of Hullu Poro Family –jäsen ja saat etuisuuksia kaikissa yrityksemme toimipisteissä.

Hotelli Hullu Poron 157 erikokoista ja kodikasta huonetta tarjoavat majoitusta aivan Levin keskustassa, latujen, rinteiden ja kelkkareittien tuntumassa. Hotellissamme on 130 kpl 2 hengen huoneita (osassa huoneita pääset nauttimaan tunturimaisemasta omalla parvekkeellasi, osassa lämmittämään löylyt huoneesi omassa saunassa), 16 kpl saunallisia perhehuoneita sekä 11 kpl kaksikerroksisia 6 hengen huoneistoja.

Kaikissa hotellihuoneissamme sekä hotellin aulassa on veloitukseton langaton Internet -yhteys. Kaikki huoneemme ovat savuttomia.  Hotellin vastaanoton yhteydessä on tallelokeroita ja vastaanotostamme voi myös varata maksullisia Levin Torin lämpimän parkkihallin autopaikkoja. Hotellin edustalla on kuusipaikkainen sähköautojen latauskenttä.

Hotellimme asiakkaana voit veloituksetta rentoutua saunaosastollamme, nauttia avantoaltaan viileydestä tai porealtaan lämmöstä. Myös kuntosalimme palvelut ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokouspalvelut   Liikunta   Majoitus   Ohjelmapalvelut   Ruoka ja viihde   Terveys ja hyvinvointi    Golf   Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hotellit   Hyvän olon loma   Kauneudenhoito   Kokouspalvelut   Kuntosalit   Ravintolat