Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hullu Poro Areena

Hissitie 12
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

1700 juhlijaa vetävä Hullu Poro Areena sijaitsee aivan Levin keskustassa eturinteen juurella. Areenalla esiintyy vuosi toisensa jälkeen kotimaisten bändien ykköskaartia.

Bändikalenteri

Areenalla voit nauttia loistavasta menosta ystäviesi kanssa vaikkapa vuokraamalla yhden yläkerran VIP-aitioista. Neljä pienempää aitiota on muunneltavissa 10-60 hengen tiloiksi ja kaksi sivuille rakennettua parvea vetävät molemmat 100 henkeä. Areenan yöruokapisteiden ruokarekoista voit ostaa herkulliset street food annokset, myös take-away.

Areenan tilat ovat pääosin ravintolakäytössä. Tilat voidaan muuttaa suuria kokouksia, seminaareja ja konferensseja varten. Areenalla voidaan järjestää myös näyttäviä tuotelanseerauksia, messuja ja workshopeja. Areena soveltuu jopa sisäurheilutilaksi, vaikkapa miekkailu-, nyrkkeily-, pöytätennis- ja tanssikilpailuihin tai ulkoilmatapahtumien kisakeskukseksi ja palkintojenjakopaikaksi.

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Ruoka ja viihde    Baarit ja pubit   Konsertit   Ravintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Take Away   Tilausravintolat ja -ruokailut   Yökerhot