Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Hullu Poro Relax Center

Rakkavaarantie 5
99130 Sirkka

Katso sijainti kartalla

Paveluistamme löytyy klassinen ja urheiluhieronta (valviran vahvistamat hierojat), fysioterapia, ayurvedahoidot, kosmetologi hoidot, parturi-kampaamo, meikkistudio, kynsistudio, ripsi- ja kulma palvelut.

Hullu Poron Relax Center – Hyvinvointia koko keholle

Tervetuloa Hullu Poron wellness-maailmaan! Toimimimme kahdessa toimipisteessä: Hotelli Hullu Poron tiloissa sekä Levin torilla, aivan ydinkeskustassa.

Hoitovalikoimastamme löytyy tehokkaat hieronnat ja fysioterapeutin palvelut aktiiviliikkujalle. Rentouttavia lomahoitoja löytyy mm. ayurveda maailmasta sekä omana elämyksenään lapin mystiikkaa sisältävät rentoutushieronnat. Sky- kosmetologit hoitavat ihosi ammattitaidolla laadukkaalla DiegoDallaPalma RVB  Skinlab tuotesarjalla, valikoimassa on myös selluliittivartalohoidot, käsi- ja jalkahoidot jne. Lisäksi meiltä löytyy parturi-kampaamo, meikkistudio, kynsistudio (geelirakennekynnet, geelilakkaukset) sekä ripsi- ja kulmatpalvelut (microblading, ripsipidennykset, volyymiripset, lashlift sekä perinteiset ripsien ja kulmien kestovärit). Hotelli toimipisteessä on myös kuntosali, infrapunasauna ja suolahuone.

Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistautumaan meille!

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Liikunta   Ohjelmapalvelut   Terveys ja hyvinvointi    Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hyvän olon loma   Kauneudenhoito   Kuntosalit   Parturi-kampaamo   Sauna