Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

K-Market LevinPoro

Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2
99130 Sirkka - Levitunturi

Katso sijainti kartalla

Levin keskustasta n.2km Kittilän suuntaan, aivan gondolin ja seikkailupuiston tuntumassa sijaitseva ruokakauppa. K-Market LevinPoro on myös ensimmäinen ruokakauppa heti Leville tultaessa tilavine parkkipaikkoineen, josta löytyy myös ruoan verkkokauppa!

Meiltä K-Market LevinPorosta löydät aina tuoretta omassa paistouunissamme paistettua leipää, makeita leivonnaisia ja suolaisia pikkunälkään. Runsaasta vasta uusitusta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät aina ajankohtaiset ja tuoreet HeVit ruokapöytäänne. Olemme merkinneet kattavasti myös erikoisruokavaliotuotteet, kuten gluteenittomat ja laktoosittomat helpottamaan ostostentekoanne. Meiltä löytyy myös laaja valikoima Urtekramin ja Foodinin luomu-tuotteita sekä runsas valikoima proteiinituotteita. K-Market LevinPorosta löydät myös nimemme mukaisesti hyvän valikoiman poronlihaa ja -jalosteita suoraan paikalliselta tuottajalta. K-Market LevinPoro on lähikauppa jossa on helppo ja nopea asioida ja jossa on Levin tilavin parkkipaikka!

Tervetuloa ostoksille K-Market LevinPoroon PoronPortti-liikekeskukseen toivottaa kauppias Pirre Mahlberg henkilökuntineen

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kaupat    Alkoholituotteiden myynti   Elintarvikeliikkeet   Poronlihan myynti