Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Kehonhuoltopalvelut

Oheisharjoittelu ja kehonhuolto onnistuvat Levillä mainiosti esimerkiksi kylpylässä, liikuntahallissa, kuntosaleilla tai maastohiihtoladuilla. Leviltä löytyy myös joogapalveluita ja urheiluhierojia.

Levin Elämyskylpylässä käytettävissä on muun muassa erilaisia vesihierontapisteitä, vesijuoksuallas, kylmä- ja kuumavesialtaita sekä porealtaita. Harjoittelussa kannattaa hyödyntää kylpylän yhteydessä toimivan liikuntahallin, kuntosalin ja keilahallin palveluita. Kylpylän wellnessosastolta voit varata ajan esimerkiksi hierontaan, lämpöhoitoon tai fysioterapiaan.

Levin elämyskylpylä

Hullu Poro Relax Centerissä harjoittelu on kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kuntosalilla treenaat esimerkiksi tabletin tahtiin. Laite ohjaa kuntosalitreenin alusta loppuun, alkulämmittelystä loppuvenyttelyyn ja näyttää liikkeiden oikeaoppisen suoritustavan. Hullu Poron Saunayoga sopii lempeäksi treeneiksi, kehon huoltamiseen liikunnan jälkeen tai rentoutumiseen. Sitä pystyy harrastamaan jokainen ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta.

Hullu Poro

muita hyvinvointipalveluita

Levi Wellness Club tarjoaa energiset ryhmäliikuntatunnit, Personal Trainer-palvelut sekä toiminnallisen harjoittelun kuntosalin.

Levi Wellness Club

Kipeytyneiden lihasten avuksi suosittelemme hierontaa, fysioterapiaa ja rentouttavia hoitopalveluja.

Hieronta ja fysioterapia


Asiasanat:   Liikunta   Terveys ja hyvinvointi    Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut