Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi

Levintie 1590
99130 SIRKKA

Katso sijainti kartalla

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi palvelee yleis- ja erikoislääkäreiden, hammaslääkärin, työterveyden ja fysioterapian asiakkaita Levi Hotel Span yhteydessä. Laboratorio ja röntgen ovat auki päivittäin. Ajanvaraus 010 312141 tai pihlajalinna.fi

Lääkärikeskus Pihlajalinna Levi toimii Levin hiihto- ja liikuntakeskuksessa ympäri vuoden. Meiltä saat monipuoliset lääkärikeskuspalvelut: yleis- ja erikoislääkärit, hammaslääkäri, fysioterapia- ja hierontapalvelut, psykologin-, psykoterapeutin- ja psykiatrin palvelut. Laboratorio- ja röntgen täydentävät tarjontaamme. Tapaturmapäivystys toimii aukioloaikojen mukaan myös ilman ajanvarausta. Lääkärikeskus sijaitsee Levi Hotel Span yhteydessä, taksiaseman takana toisessa rakennuksessa. 

Henkilökunnallamme on vankka kokemus mm. rinnetapaturmien hoidosta. Tapaturman sattuessa, pyrimme joustavasti hoitamaan myös turmaan liittyvät paperiasiat mm. vakuutusyhtiöiden kanssa.

Tarjoamme myös yritysten liiketoimintaa tukevat työterveyshuollon palvelut, sekä järjestämme yksityisille henkilöille ja yrityksille suunnattuja eripituisia ensiapukursseja, liikuntaryhmiä, luentoja ja tyhy-päiviä.

Pihlajalinna Levi

Lääkärikeskus, Hammaslääkäri, Fysioterapia- ja hierontapalvelut, Levintie 1590 (Levi Hotel Span yhteydessä, taksiaseman takana toinen rakennus)

Avoinna:

5.5.-5.11.2017 arkisin klo 8-16 (syyskuussa myös lauantaisin klo 10-16)
6.11.17-5.5.2018 arkisin klo 8-19 viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-19

Ajanvaraus: 010 312141 tai www.pihlajalinna.fi

Työterveyshuollon päivystys, arkisin 0400-132133

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Terveys ja hyvinvointi   Yleispalvelut    Ensiapu   Hammaslääkäri   Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hyvän olon loma   Luentopalvelut   Lääkäri   Muut