Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Lappiravintola Jängällä

Lappiravintola Jängällä

Tähtitie 4
99130 SIRKKA

Katso sijainti kartalla

Lappiravintola Jängällä tarjoaa aitoa lappilaista ruokaa modernilla otteella. Tunnelmallisessa lappilaisessa miljöössä nautit tarkoin valikoiduista sekä laadukkaista raaka-aineista valmistettuja puhtaita ja rehellisiä lappilaisia makuelämyksiä.

Tervetuloa Jängälle!

Lappiravintola Jängällä tarjoaa vierailleen aitoja lappilaisia makuelämyksiä autenttisessa lappilaisessa ravintolamiljöössä. Haluamme antaa vieraillemme ainutlaatuisen lappilaisen ravintolaelämyksen, jonka pääosassa ovat käsityönä tehty ruoka ja juoma sekä vieraanvarainen palvelu.


Ruokalistamme perustana ovat tarkoin valitut kotimaiset raaka-aineet, jotka ilmenevät ruoka-annoksissa puhtaina ja luonnollisina lappilaisina makuina. Juomatuotteemme rakentuu ainutlaatuisista käsityönä tehdyistä sekoitetuista juomista, kotimaisten pienpanimoiden laadukkaista tuotteista sekä huolella valituista viineistä.

Palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaiden tarpeita. Meillä järjestyvät niin pienten kuin keskisuurienkin yritysten kokoukset ja illalliset. Kabinettimme soveltuu 16 hengen kokoustamiseen ruokailuineen, ja tarvittaessa järjestyy suuremmankin ryhmän illalliset aina 100 vieraaseen asti. Keittiömestarimme ja pääbaarimestarimme toteuttavat yrityksenne tarpeisiin sopivan menun juomapaketteineen aina varauksen yhteydessä.

Toivotamme kaikki vieraat lämpimästi tervetulleiksi Jängälle!

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Ruoka ja viihde    Baarit ja pubit   Ravintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Tilausravintolat ja -ruokailut   Yrityspalvelut