Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levintie 1590
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Levi Hotel Spa on enemmän kuin hotelli - se on lomakohde, joka tarjoaa erilaista tekemistä loman jokaiselle päivälle.

Levi Hotel Spassa on 203 huonetta, standard 2-hengen huoneita, 4-hengen perhehuoneita, superior 2-hengen huoneet ja yllelliset juniorsviitit ja sviitit. Huonehintaan sisältyy aamiainen, aamu-uinti kuntoilualtaalla ja wifi.

Kylpyssä on upea 17 altainen Spa saunoineen, leikkimaailma Levi Family Fun keilaratoineen, liikuntasali ja Burger King-ravintola.

Päärakennuksen Ahku Restaurant & Kitchen palvelee klo 22 saakka ja uusi Classic Pizza Restaurant on avoinna klo 11-22, kesällä klo 13-22. Karaokea ja elävää musiikkia sesongin mukaan Joiku Music Bar´ssa.

Kokouskeitaan salit 10-100 hengelle, Aakenuksen ja Lainion tunnelmalliset kokoustuvat 10-30 hengelle ja kylpylän sali 100-400 hengen kongresseihin ja näyttelytilaksi.

Yrityksemme tiloissa toimii myös Studio Feel It Day Spa tarjoten hemmoitteluhoitoja ja kampaamopalveluja.  Levi Wellness Club on yrittäjänä kuntosalilla sekä KuruYoga tarjoten mm. hotjoogaa.

 

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokoukset ja ryhmät   Kokouspalvelut   Lasten Levi   Majoitus   Ruoka ja viihde   Terveys ja hyvinvointi    Baarit ja pubit   Biljardi   Golf   Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hotellit   Hyvän olon loma   Kahvilat   Kauneudenhoito   Keilaus   Kokouspalvelut   Kuntosalit   Kylpylä   Lasten Levi   Pelit ja tiimit   Pizza- ja pikaruokapaikat   Ravintolat   Sauna   Sisäliikunta   Take Away