Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Wellness Club

Hiihtäjänkuja 10
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Levi Wellness Club tarjoaa liikunnan ystäville Levillä 3 kuntosalia sekä KuruYoga -hotjoogastudion. CITY-sali sijaitsee Levitorilla, SPA-sali ja KuruYoga Levi Hotel Span tiloissa ja BASEMENT-sali ST1 -huoltoaseman kellarikerroksessa.

CITY on toiminnallinen sali, jossa on lisänä sopivasti laitteita, SPA perustuu David-laitteisiin, joiden tukena on myös hyvä valikoima vapaita painoja, ja BASEMENTissa on suuri, crossityyppinen sali sekä ryhmäliikuntatila, missä järjestetään pääosa ryhmäliikunnoista. Niiden valikoima on laaja ja vaihtelee sesongin sekä eri teemojen mukaan. Tarjolla on vauhdikkaita, tanssillisia tunteja, voimaa kehittäviä tunteja, rauhallisia kehonhuoltoon tähtääviä tunteja sekä monia muita vaihtoehtoja. Levi Wellness Club järjestää ryhmäliikuntaa myös kylpylän liikuntasalissa. Clubin ammattitaitoiset Personal Trainerit auttavat, kun kaipaat apua elämänmuutokseen, uusia vinkkejä treenaamiseen, saliohjelmaa tai buustia treeneihisi. Lisätietoja, aukioloajat, hinnastot, yhteystiedot sekä ryhmäliikuntojen tuntikalenterin löydät osoitteesta: www.leviwellnessclub.fi.
 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Liikunta   Terveys ja hyvinvointi    Hieronta-, hyvinvointi- ja hoitopalvelut   Hyvän olon loma   Kuntosalit   Liikuntakeskus   Ohjelmapalvelut   Sisäliikunta