Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Luvattumaa Levi, Luvattumaa Levi Ice Gallery

Akantie 180
99130 Sirkka

Katso sijainti kartalla

Luvattumaa sijaitsee 7 km Levin keskustasta pohjoiseen Ounasjoen törmällä, latu- ja kelkkareittien varrella. Lappilaisen ravintolan lisäksi pihapiiristä löytyy ympärivuotinen Jokikylpylä sekä talvikaudella Levi Ice Gallery. Luvattumaa on myös suosittu latukahvila. Järjestämme monipuolisia teemailtoja yrityksille ja juhliin.

Luvattumaahan on helppo tulla omalla autolla, taksilla, tilauskuljetuksella, hiihtämällä, moottorikelkalla tai vaikka koiravaljakolla.

LEVI ICE GALLERY

Joka vuosi uudenlaisena Ounasjoen rantaan nouseva Levi Ice Gallery on ihastuttava käyntikohde, jota kannattaa tulla katsomaan aina Levillä vieraillessa. Yli 10 000 neliön jää- ja lumirakennelma käsittää lumihotellin, jääbaarin, jäätaidegallerian sekä kappelin. Näyttävä valaistus toteutetaan energiaystävällisillä led-valoilla.

SISÄÄNPÄÄSY LEVI ICE GALLERIAAN:
Aikuiset 16 €
Lapset 8€
 Avaammejälleen Lumilinnan ja kahvilan 12.12.2019.
Muina aikoina tilauksesta ryhmille: illalliset ja saunapalvelut

LUVATTUMAA LAPPIRAVINTOLA

Metsän keskellä sijaitseva ravintolamme on rauhallinen ja tunnelmallinen ruokapaikka vaativaankin makuun. Illallinen koostuu ihmisistä, ympäristöstä sekä Lapin omista raaka-aineista, itse alusta asti huolella valmistetuista menukokonaisuuksista sekä Pekka-isännän tunnelmallisesta musiikista. Ravintolassamme on tilat 100 hengelle ja A-oikeudet.

JOKIKYLPYLÄ

Luvattumaan Jokikylpylä on upean erilainen, uudestisynnyttävä kokemus. Lappilaisen joen törmässä sijaitseva sauna huljuineen hiljentää mielen ja avaa aistit ympäristölle. Talvella kylpyelämykseen voi sisällyttää myös jääsaunan, jonka lempeän hyöryiset löylyt tunkeutuvat jokaiseen huokoseen rentouttaen pitkään. Kylmät ja kuumat kylvyt on maustettu ripauksella tunturikoivun lehtiä ja lappilaisia yrttejä.

LUVATTUMAA ON LÖYTÖ. SITÄ SE ON OLLUT MEILLE JA SITÄ SE ON MYÖS ASIAKKAILLEMME.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT!

Voit tutustua Luvattumaahan myös täällä

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokoukset ja ryhmät   Majoitus   Ohjelmapalvelut   Ruoka ja viihde    Hotellit   Hyvän olon loma   Jäärakentaminen   Jääravintola   Kahvilat   Lasten Levi   Lumilinna   Mono- ja päivätanssit   Nähtävyydet   Ohjelmapalvelut   Rinne- ja laturavintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Sauna   Tilausravintolat ja -ruokailut   Yrityspalvelut