Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Nili-Poro Ravintola

Torikuja 2 ja 4
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Met haluamma, että asiakhat löytävät Leviltä poroa. Sitä meiltä saa. Se on lähiruokaa parhaimmilhan. Nili-Poro Ravintola Yögrilli Rykimä Katso aukioloaikamme kotisivuiltamme www.niliporo.fi

Mie olen Nilivaaran Esa, paikallinen poromies ja tämän ravintolan isäntä. Minun sukujuuret ovat mettäsaamelaista alkuperrää.

Met aukasimma tämän Nili-Poro Ravintolan aivan Levin keskusthan Torikuja 2. Poropirthin mahtuu kerralla 24 asiakasta ja met tarjoamma poroa monessa eri muovossa. Porot on meän omasta tokasta ja net teurastethan paikallisessa teurastamossa Kittilässä. Sieki voit nähhä meän poroja sinun lomas aikana Levitunturin ympäristössä, niillä on punanen panta kaulassa.

Meillä Nili-Porossa tarjothan taatusti tuoretta poroa ja aitoa lähiruokaa.Minun poro-isännän lisäksi on muutama muuki saman henkinen hyvä tyyppi töissä.

Meän poroherkut valmistethan vanhan perinthen mukhan, jonka haluvamma teänki kokevan makuelämyksenä. Marjat ja sienet on kerätty jängiltä ja omilta kankhailta ja lähimettästä. Rieskatki met leivomma ihan itte, joka aamu, meän äitin omalla resähtillä ja ne on taatusti hyviä. 

Yöhiukhan saatta helpotusta meän Yö-grilli Rykimästä, joka on samassa talossa ja on auki aina aamuviithen sesonkina. Tule luukulle!

Koko meän iloinen poroperhe oottaa teitä meän poropirthin. Nähhään meillä!

Ai niin, mehän olemma muuttaneet, löyät meät aivan vanhan Niliporon vierestä,

Torikuja 4

Aukioloajat:

Katohan aina meän päivitetyt aukioloajat kotisivuiltamme kiittis www.niliporo.fi


                   

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Ruoka ja viihde    Poronlihan myynti   Ravintolat   Ruoka- ja seurusteluravintolat   Take Away   Yögrilli