Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.
Perhesafarit Oy

Leviraitti 1
99130 Sirkka

Katso sijainti kartalla

PERHESAFARIT TARJOAA ASIAKKAILLEEN ELÄMYKSIÄ LAPIN LUONNOSSA JO YLI KAHDENKYMMENEN VUODEN KOKEMUKSELLA.

Perhesafarit järjestää moottorikelkkasafareita kahdesta tunnista jopa useampaan päivään. Kotisivuillamme www.perhesafarit.fi on esitelty muutamia suosituimpia safarivaihtoehtoja. Mikäli et löydä niistä itsellesi sopivaa, niin pyydä tarjous joko sähköpostilla perhesafarit@perhesafarit.fi tai soita numeroon 016-643 861. Moottorikelkkasafareiden yhteyteen on mahdollista yhdistää esim. ruokailu, poroajelu tai huskyajelu.

Mikäli haluat lähteä ajelemaan kelkkareitille ilman opasta, niin meiltä voit vuokrata moottorikelkan päivittäin klo 9 - 18 välisenä aikana. Kelkkojen mallit ja hinnat löydät kotisivuiltamme www.perhesafarit.fi .

Kaikki käytössämme olevat moottorikelkat ovat ympäristöystävällisiä nelitahtikelkkoja. Perheen pienimmät matkustavat mukavasti oppaan vetämässä, lämmitettävässä reessä. Joutsenranta on oma kohteemme keskellä erämaata, jossa voit kiireettömästi nauttia aromikkaat nokipannukahvit viihtyisässä kodassa. Tilauksesta järjestämme sinne myös ruokailuja lappilaiseen tapaan.

Ajovarusteet (haalarit, kengät, kinttaat, kypärähuppu ja kypärä) sisältyvät moottorikelkkasafareiden ja -vuokrauksien hintaan. Haalareita ja kenkiä voit vuokrata, vaikka et lähtisikään kelkkailemaan.

Ota huomioon, että reiteillä vaaditaan vähintään T-ajokortti. Mopokortti ei lain mukaan riitä. Muitstathan ottaa ajokortin mukaan!

SAFARITALOMME SIJAITSEE LEVIN YDINKESKUSTASSA, HOTELLI SIRKANTÄHDEN JA LEVI MARKETIN VÄLISSÄ. Olemme avoinna talvisesongin aikana joka päivä klo 9.00 - 18.00.

 

 

 

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Ohjelmapalvelut    Moottorikelkkasafarit   Moottorikelkkavuokraus   Ohjelmapalvelut