Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Sähköautojen latauskenttä

Sähköautojen latauskenttä

Rakkavaarantie 3
99130 LEVI

Katso sijainti kartalla

Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä on Levillä, Hullu Porossa. Hotelli Hullu Poron edustalla on kuusipaikkainen latauskenttä. Lisäksi ravintola Ämmilän edustalla on yksi latauspiste.

Levillä sijaitsevan hotelli Hullu Poron eteen on rakennettu Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä. Kuusipaikkainen latauskenttä valmistui lokakuussa 2014 aikana ja se avattiin yleiseen käyttöön Levin talvikauden avajaisten yhteydessä 7.–9.11.2014.

Hullu Poron latauskenttä palvelee Levin matkailijoita ympäri vuoden ja mahdollistaa ladattavalla ajoneuvolla saapumisen Leville. Latauskentän tarkoituksena on tuoda vahvistusta Pohjois-Suomen latauspisteiden vähäiseen määrään sekä siten vauhdittaa ladattavien ajoneuvojen lisääntymistä koko Suomen alueella. ”Sähköautoilusta innostunut Hullu Poro haluaa olla mukana levittämässä sähköautoilun ilosanomaa ja kasvattamassa Pohjois-Suomen latauspisteiden määrää”, kertoo Hullu Poro Oy:n omistaja Päivikki Palosaari.

Latauskentän puitteissa järjestään myös sähköautoilutapahtumia. Ensimmäinen sähköautoilutapahtuma järjestettiin 7.–9.11.2014, kun Levillä vietettiin talvikauden avajaisia. Latauskentällä järjestettiin tällöin mm. sähköautojen ja ladattavien hybridien koeajoja. Paikalla oli myös alan asiantuntijoita vastaamassa sähköautoiluun liittyviin kysymyksiin.

Hullu Poron latauskenttä on toteutettu yhteistyössä Hullu Poro Oy:n ja Plugit Finland Oy:n kesken. Yritykset vastaavat yhdessä sekä latauskentän suunnittelusta että rakennustöistä.

Lisätietoja: 
Plugit Finland Oy, Ari Kurri, tekninen johtaja, p. 040 7490 360
Hullu Poro Oy, Mika Latva, p. 0400 602 576

Plugit Finland Oy on sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys, jonka taustalta löytyy maamme mittakaavassa merkittävää alan osaamista. PlugItin toimenkuvaan kuuluvat muun muassa laadukkaat latausjärjestelmien kartoitus-, suunnittelu- ja rakentamispalvelut. www.plugit.fi

Hullu Poro Oy on majoitus- ja ravintola-alan yritys, joka on tarjonnut tasokasta majoitusta ja ravintolapalveluita Levillä jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Aikaansa seuraavan yrityksen tavoitteena on pystyä joka vuosi vastaamaan matkailijoiden muuttuviin tarpeisiin. www.hulluporo.fi

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokouspalvelut   Majoitus   Yleispalvelut    Sähköautojen latauskenttä   Automaattiasema