Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Seikkailupuiston pelisäännöt

Seikkailupuiston pelisäännöt

Gondolitie 1
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Turvallisen ja hauskan seikkailun takaamiseksi noudata henkilökunnan ohjeita ja määräyksiä sekä seikkailupuistossa olevia opasteita. Seikkailu tapahtuu aina ohjaajien luvalla ja valvonnassa.

Pukeudu säänmukaisesti. Käytä nilkkaa tukevia ja suojaavia kenkiä.

Seikkailun aikana on mahdollista, että vaatteesi likaantuvat, saat mustelmia, ruhjeita tai jonkin muun tapaturman. Oy Levi Ski Resort Ltd:llä on vastuuvakuutus seikkailupuiston toiminnalle, mutta sinun tulee itse huolehtia vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Olet vastuussa omasta terveydentilastasi ja velvollinen ilmoittamaan poikkeustilanteista ohjaajille. Sydän- tai hengitysvaikeuksista kärsivät, epilepsiaa sairastavat tai vasta leikkauksessa olleet henkilöt eivät voi osallistua seikkailuun. Seikkailu ei valitettavasti ole mahdollista myöskään raskaana olevalle.

Liiku seikkailupuistossa aina varmistettuna! Voit aloittaa seikkailun kun henkilökunta on tarkastanut turvavarusteesi ja olet ymmärtänyt ohjaajien antamat ohjeet sekä seikkailutoimintaan liittyvät riskit. Vastaat sääntöjen noudattamisesta opastuksen jälkeen.

Kunnioita kanssaseikkailijoita. Seikkailupuiston tehtäviin mennään yksi henkilö kerrallaan. Lavalle mahtuu kerralla kolme henkilöä, joten odota rauhassa vuoroasi. Ohitustilanteissa pyydä lupa ohittamiseen.

Tunnista rajasi äläkä ota liian suuria haasteita ja riskejä. Pyydä apua tarvittaessa. Tunnistat ohjaajat keltaisesta kypärästä.

Älä riisu valjaita omatoimisesti. Sinulle vuokratut turvavarusteet ovat henkilökohtaisia ja seikkailupuistossa käytetään ainoastaan seikkailupuiston välineitä. Olet vastuussa vuokraamistasi välineistä.

Henkilökunnalla on oikeus sulkea ratoja ja keskeyttää seikkailu. Mikäli huomaat epäkohtia seikkailupuistossa, ilmoita niistä viipymättä henkilökunnalle. Alle 18-vuotiaat seikkailevat vanhempiensa kirjallisella luvalla (tulosta oheinen vanhempien suostumuslomake). Alle 15-vuotiaat seikkailevat vastuullisen aikuisen läsnäollessa.

Vanhempien suostumuslomake

Seikkailijoita saatetaan kuvata satunnaisesti markkinointi- ja mainostarkoitukseen. Ilmoitathan henkilökunnalle jos tämä ei sovi sinulle.

Seikkailu päihteiden vaikutuksen alaisena on kielletty. Koko seikkailupuisto on savutonta aluetta.

Lisätietoja säännöistä ja ohjeista saat henkilökunnalta.

Seikkailupuiston sivuille

Tiedustelut ja varaukset: Activity Parkin vuokraamo |+358207960208 | activitypark@levi.fi
Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min


Asiasanat:   Liikunta    Seikkailurata   Elämys- ja seikkailuohjelmat   Ohjelmapalvelut   Pelit ja tiimit   Puistot