Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Vaatekauppa Shopporo

Hiihtäjänkuja 7
99130 Levi

Katso sijainti kartalla

Vaatekauppa Shopporo sijaitse Levin torilla. Valikoimissa naisille Only, Vero Moda, Pieces ja miehille Only & Sons. Lisäksi asusteita ja koruja. Meiltä löydät asut niin juhliin kuin arkipukeutumiseen.

Naisille:

Only
ONLYon luotu kuvastamaaan identiteettimme ydintä, vahvaa itseluottamusta ja konstalematonta tyyliä. Onlyllä on laaja ja kansainvälinen lähestymistapa muotiin, se on aina kuumimpien trendien äärellä huumoria ja leikittelyä kuiseissa unohtamatta. Only on myös vahva farkkubrändi, jonka mallistosta löytyy laaja valikoima farkkumalleja.

 

Vero Moda
VERO MODA on oikea valinta muotitietoiselle, itsenäiselle nuorelle naiselle, joka haluaa pukeutua hyvin ja maksaa vähemmän. VERO MODA tarjoaa laatua, edullisuutta ja inspiroivaa pukeutumista nuorelle naiselle, joka haluaa näyttää hyvältä ja pitää hauskaa tyylinsä kanssa. VERO MODAsta asiakas löytää oikeat vaatteet oikeaan hintaan ja saa mahdollisuuden seurata muotia omilla ehdoillaan.

Pieces
PIECES asusteista löytyy laaja valikoima trendikkäitä ja laadukkaita asusteita edulliseen hintaan. Kokoelmissa on laukkuja, vöitä, koruja, kenkiä, huiveja, alusvaatteita ja vuodenaikojen varustellun tyylejä luoda ja suorittaa oman henkilökohtaisen ilmeen. PIECES kokoelmissa inspiroi muoti tarinoita ja niille on ominaista laatua ja huomiota yksityiskohtiin.

Miehille:

Only&Sons
Only & SONS tarjoaa markkinalähtöistä miesten vaatteita rouhealla asenteella. Kokoelman erilainen ulkoasu ja mutkaton muotoilu sopivat nykyajan arkkityyppille, joka henkii luontaista rento viileyttä, hän arvostaa muotia, mutta ei vietä liian paljon aikaa asunnolla täydellisen kampauksen luomisessa- se vain tapahtuu luonnostaan.

Löydät meidät myös