Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Winter Laser World - LEVI

Atrinpolku
99130 LEVI

Katso sijainti kartalla

Tämä paikka ei jätä ketään kylmäksi pakkasasteista huolimatta! Laser- ja jousiammuntapelit ovat jännää ulkoliikuntaa kaikille aina perheistä yrityksiin!

Virta Tuotanto on suomalainen elämysyritys. Kauttamme on mahdollisuus päästä kokemaan uniikkeja ulkoaktiviteetteja ympäri Suomen. 

 

Winter Laser World - Levi on Virta Tuotannon päätukikohta ja sijaitsee Atrin alueella Ravintola Messin ja hyvinvointisaunakeskus Mielenvalkean yhteydessä noin 1,5 kilometriä Levikeskuksesta. 

 

Alue on rakennettu bunkkereista, juoksuhaudoista, silloista, hylätyistä rakennuksista sekä snipertorneista. Elämys on parhaimmillaan talvella pimeään aikaan kun hohtava lumi, laserit, valo- ja savuefektit herättävät alueen fantasiamaiseksi pelimaailmaksi!

 

Kuka tahansa voi varata pelipaikan yksin, kaksin, koko perheen voimin tai vaikkapa isommalla porukalla.

 

Tuotteet: Archery Tag® (Jousiammuntapelit), Outdoor Laser Tag (Ulkolaserpelit) ja Arctic Hunger Games (Nälkäpelit, jouset+laserit)

 

Nämä ulkoaktiviteetit sopivat kaikille aina perheistä yrityksiin. Pelit eivät vahingoita ketään, sotke luontoa eivätkä hätkähdä vesisadetta tahi pakkasta. Lajit nostavat sykettä, adrenaliinia ja leikkimieltä sopivasti. Tämä on tiimityöskentelyä parhaimmillaan, sillä näistä strategiapeleistä ei voi selvitä yksin. Pelaajat tekevät huomaamattaan kovan urheilusuorituksen ja sykkivät hyvää mieltä ja energiaa vielä pitkään tilaisuuden jälkeenkin!

 

Sää ei ole este! -40 astetta ja hikoilemme yhä! :)

 

Opaspalvelut pääsääntöisesti Suomen, Englannin, Ranskan sekä Hollannin kielellä.

 

Lisätiedot, kuvat/videot ja hinnastot löydätte sivuiltamme: www.virtatuotanto.fi

 

 

 

 

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kokouspalvelut   Lasten Levi   Liikunta   Ohjelmapalvelut    Elämys- ja seikkailuohjelmat   Lasten Levi   Matkatoimisto   Muut   Ohjelmapalvelut   Ohjelmatalot   Opaspalvelut   Pelit ja tiimit   Tapahtumat   Yrityspalvelut