Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Zero Pointin talvivuokraamo

Hissitie 8
99130 Sirkka

Katso sijainti kartalla

Zero Pointin vuokraamo Eturinteillä, keskellä Leviä, on alueen suurin vuokraamo. Voit valita mittavista valikoimistamme välineet eri lumilajeihin ja eri taitotasoille. Vuokravälineiden lisäksi esillä on testattavia ja myytäviä välineitä. Omat hinnat ryhmille

Rinnehenkilökunnalla on oikeus poistaa hissilippu henkilöltä, joka rikkoo rinnesääntöjä!

Tarvitsetko huoltoa välineillesi?

Hox! Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi vuokraamossa. Emme valitettavasti ota välineiden ennakkovarauksia.

 

Miten valita sopivat varusteet ja välineet? Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja auttaa.

Standard-kategorian sukset soveltuvat erityisesti aloittelijoille ja vähän laskeneille. Sukset ovat laskettavuudeltaan helppoja ja kevyitä, joten laskettelun aloittaminen on niillä helppoa ja turvallista. Standard-suksemme ovat Suomen suosituimmilta merkeiltä Salomon, Atomic, Rossignol, Nordica ja Fischer.

Salomonin ja Atomicin twintip-sukset sopivat parkkilaskemiseen ja rinteessä temppuiluun, kokoja myös lapsille. Suksien erikoisempi twintip-ominaisuus mahdollistaa myös hauskan takaperin laskemisen.

Laskettelumonoja on useita erilaisia, joista voit kokeilemalla valita itsellesi sopivimmat. Oikean monon valinnassa kannattaa huomioida monon malli, jäykkyys ja lestin leveys. Aloittelijalle suosittelemme joustavaa ja helposti säädettävää yksisolkista GranTour monoa, harrastajalle nelisolkista Nordican monoa tai kolmisolkista Salomonin monoa. Kokeneille laskijoille löytyy myös jäykempiä monoja flex-arvolla 100. Henkilökuntamme auttaa sinua sovittamaan jalkaasi sopivan monon. Puethan pitkävartiset lämpimät laskusukat monon istuvuuden takaamiseksi. Liian monta päällekkäistä sukkaa saattaa aiheuttaa hiertymiä. Vuokraamomme laskettelumonojen koot ovat 25-50.

Maastohiihto on hyvä aloittaa perinteisellä hiihtotyylillä, johon vuokraamme suksia Salomonilta, Peltoselta, Rossignolilta, Fischeriltä sekä Atomicilta. Lähtekää perinteiselle hiihtoretkelle vaikka koko perheen voimin sillä meiltä löytyvät koot myös perheen pienimmille hiihtäjille. Sukset kannattaa valita oman taitotason sekä päivän kelin mukaan. Vuokraamomme sukset ovat aina huolletut ja kelin mukaan voidellut jotta hiihtolenkit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti. Voit vuokrata meiltä myös erilaisia pitopohjasuksia kuten karvapohjasuksia. Sidetyyppejä löytyy NNN ja SNS kiinnityksellä ja monomalleja Alpinalta, Salomonilta ja Fischeriltä.

Luisteluhiihto on vauhdikkaampi ja mukava kuntoilulaji. Luistelusuksen valinnassa suksen jäykkyys on olennaista. Henkilökuntamme valitsee sinulle sopivan suksen ja antaa tarvittaessa vinkkejä päästäksesi alkuun. Vuokraamostamme löydät sukset myös vaativaan makuun. Edustamiamme merkkejä ovat Salomon, Peltonen, Rossignol, Fischer ja Atomic.

Superior-kategorian sukset soveltuvat harrastajille ja edistyneille laskijoille pujotteluun, suurpujotteluun ja rennompaan laskuun. Valikoimassamme on monipuolisesti myös naisten suksia ja All Mountain-suksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään oman laskutyylisi mukaisen valinnan tekemisessä. Voit kokeilla vuokrauksen aikana erilaisia suksimalleja ja löytää sinulle sopivimman. Päämerkkejä superior-kategoriassa ovat Salomon ja Atomic. Lisäksi on saatavilla testisuksia Nordicalta, Fischeriltä, Rossignolilta, Black Diamondilta, Black Crowsilta, Extremeltä, K2:lta ja Völkiltä

Telemark-suksemme on varusteltu Rottefellan R4 & R8-siteellä ja uusilla NTN-siteillä. Tätä perinteikästä "kantapäät vapaana" -lajia kannattaa ehdottomasti kokeilla mikäli haluat vaihtelua peruslaskemiseen.

Freeski-suksista löydät vuokraamomme leveimmät sukset puuterissa ja rinteiden ulkopuolella laskemiseen. Muutamissa suksimalleissamme on randoside ja niihin on vuokrattavissa nousukarvat, joilla pääset skinnailemaan tunturiin. Suksien muotoilu ja ominaisuudet helpottavat laskemista erityisesti pehmeässä lumessa. Kokeile vapaalaskua turvallisesti Levin vapaalaskualueella rinteillä 6.3 ja 6.4. Freeski-suksia löytyy merkeiltä Salomon, Atomic, Nordica ja Blizzard.

 

 

Laskukypärä parantaa turvallisuuttasi rinteessä ja niitä on vuokraamossamme tarjolla kaikenkokoisille laskijoille. Laskettelemista harjoitteleville lapsille meiltä löytyy myös opetusvaljaita, joiden avulla vanhemman on mahdollista avustaa pikkulaskijan ensikäännöksiä.

Perheen pienimmät kulkevat kätevästi mukana ahkiossa pitkilläkin maastohiihtoretkillä. Yhden ja kahden lapsen istuttavat Fjellpulken-ahkiot on varusteltu tuulisuojalla ja selkänojalla. Ahkioon on hyvä ottaa mukaan lämmin istuinalusta kuten lampaantalja tai paksu viltti.

Lumikengillä voit liikkua melkein missä tahansa talvisessa luonnossa sillä kengät kannattelevat kävelijää lumen päällä. Laji on helppo aloittaa, sillä varusteet ovat helppokäyttöisiä. Lumikengät kiinnitetään omiin talvikenkiin, joiden on hyvä olla lämpimät ja tukevat. Merkkejämme ovat Tubbs ja Jeti. Saat vuokraamostamme halutessasi mukaan suurisompaiset teleskooppisauvat kulkua tasapainottamaan.

Paksurenkaiset fatbike-pyörät (Trek, Charge, Silver Back, Felt) soveltuvat hyvin ajettavaksi lumella, hiekassa ja mudassa. Leveät renkaat takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Vuokraamostamme löydät kokoja lapsille, nuorille sekä aikuisille. Pyöräilykypärä sisältyy fatbiken vuokraushintaan. Pyörämme ovat varusteltu myös ajovalolla ja heijastimella. Valikoimissa ovat myös Feltin sähköavusteiset fatbiket.

        
        
        
        
        
        
        
        
        
        
        

Levillä on talvikävelyreittejä yhteensä noin 28 kilometriä ja talvipyöräilyreittejä noin 12 km. Reittejä ylläpidetään moottorikelkalla ja ne alkavat Eturinteiden Lastenmaan läheisyydestä. Kätkätunturin ja Immeljärven suuntaan reitit lähtevät Levin Matkailu Oy:n ja Kinos Safarit Oy:n kohdilta. Osassa talvikävelyreittejä pystyy kävelemään myös ilman lumikenkiä, mutta varminta on käyttää reiteillä lumikenkiä. Kartalla on esitetty erillisellä merkinnällä pelkästään lumikenkäilyyn soveltuvat reitin osat. Talvipyöräilyreiteillä pyöräilyyn tarvitset leveärenkaisen maastopyörän (fatbike), joita voi vuokrata meiltä.

Talvikävely- ja fat bike-kartta

Jätä rinnepäivän päätteeksi välineesi meille maksulliseen säilytykseen, jolloin ne odottavat aamulla valmiina vuokraamolla. Jätä samalla monosi kuivuriin ja poimi ne aamulla mukaasi mukavan kuivina.

 

 

välinevuokrauksen MAKSAMINEN ETUSETELEILLÄ

 

Kaikki edellämainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi paikan päällä välinevuokrauksiin.

Vuokrahintoihin sisältyy alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Voit maksaa välinevuokrauksen myös lahjakortilla, joita myymme Zero Pointin toimistolla sekä hissilipputoimistoissa. Tilaa postiennakolla haluamasi määrän valmiita lahjakortteja arvoltaan 20 €, 50 € tai 100 €.

Lahjakorttien tilauslomake

Hox! Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi vuokraamossa. Emme valitettavasti ota välineiden ennakkovarauksia.

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Lasten Levi   Liikunta    Ensiapu   Hiihtokeskus ja hissiliput   Laskettelu   Lasten Levi   Lumilautailu   Maastohiihto   Urheiluvälineliikkeet   Välinevuokraus