Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Liikekeskus PoronPortti, Tunturitie 2
99130 Sirkka - Levitunturi

Katso sijainti kartalla

Levin keskustasta n.2km Kittilän suuntaan, aivan LeviWest-tuolihissin, gondolin ja seikkailupuiston tuntumassa sijaitseva moderni ruokakauppa. LevinPoro on myös ensimmäinen ruokakauppa heti Leville tultaessa tilavalla parkkipaikalla. Verkkokauppa auki 24/7

Meiltä K-Market LevinPorosta Löydät helposti ja nopeasti kaikki Sinun, Teidän, Perheenne tai Seurueenne kaikki ruoka- ja juomatarvikkeet ja nimemme mukaan myös kattavan valikoiman poronlihatuotteita ja -jalosteita, myös paikalliselta tuottajalta. 

Saatavilla on aina tuoretta vastapuristettua appelsiinimehua ja runsas valikoima omassa paistouunissamme paistettua leipää, makeita leivonnaisia ja suolaisia herkkuja niin pieneen, kuin isoon nälkään. Runsaasta uusitusta hedelmä- ja vihannesosastoltamme löydät aina ajankohtaiset ja tuoreet HeVit ruokapöytäänne.

Kotimaisuus kunniaan LevinPoron kauppiaalle ja henkilökunnalle Kotimaisuus on tärkeä asia ruokapöydässä, olemme siis merkinneet kauppamme Kotimaiset tuotteet koko myymälässä sinisillä Hyvää Suomesta-tageilla. Ostoksianne helpottaaksemme olemme merkinneet kattavasti myös erikoisruokavaliotuotteet; kuten gluteenittomat, laktoosittomat, vähälaktoosiset, luomun, sokerittomat ja lisäaineettomat tuotteet.

K-Market LevinPoro uudistuu Kesän 2019 aikana myymäläämme rakentui uusi kauppiaan lanseeraama "Hyvinvointisuora", josta löydät helposti kaikki hyvinvointia tukevat elintarvikkeet, lisäravinteet, juomat ja proteiinituotteet. Valikoimamme tällä saralla kasvaa koko ajan.

Myymälämme remontti on loppusuoralla ja olemme saaneet valikoimiimme irtokarkit ja appelsiininpuristusmehukoneen. Lisäksi aivan lähiviikkoina valikoimamme täydentyy kauan odotetuilla kaviaareilla. Kaviaareja saapuu meille myyntiin kolmea eri lajiketta; Venäläinen sampi / Russian Sturgeon, Valkoinen sampi / White Sturgeon ja Siperiansampi / Siberian Sturgeon.

K-Market LevinPoro on moderni ja uudistuva lähikauppa, jossa on helppo ja nopea asioida Levin tilavimman parkkipaikan ansiosta!

Tervetuloa ostoksille K-Market LevinPoroon PoronPortti-liikekeskukseen toivottaa kauppias Pirre Mahlberg henkilökuntineen

Löydät meidät myös


Asiasanat:   Kaupat    Alkoholituotteiden myynti   Elintarvikeliikkeet   Lahjatavarat   Matkamuistot   Poronlihan myynti   Take Away