LEVIN TIIMILÄISET

Tapaa Levin Tiimiläiset, ketkä edustavat Leviä meillä ja maailmalla. Jokaisella heistä on tärkeä rooli inspiroida, tuoda Leviä ja sen mahdollisuuksia sinulle tutuksi kunkin oman lajin, intohimon, elämäntapansa ja ydintoimintansa kautta.  He levittävät Levin ilosanomaa – Vain yksi on Levi.

Levin Tiimiläiset viihtyvät Levin hiihtoladuilla, rinteessä ja rinteiden ulkopuolella. Levin Tiimiläisistä Levillä asuvat ympärivuotisesti paralaskija Maiju Laurila, Freeski-laskija Joona Kangas sekä lumilautailija Zenja Potapov. Muut tiimiläiset, Levin maailmancupin voittaja Tanja Poutiainen, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen sekä vapaalaskija Arto Majava, viettävät Levillä mahdollisimman paljon aikaa omien harrastusten ja aktiviteettien parissa.

Levin Tiimiläisiä voit tavata hiihtolatujen ja rinteiden lisäksi Levin eri tapahtumissa, kursseilla sekä kylän raitilla. Talvikaudella tullaan järjestämään mm. Arto Majavan vapaalaskukursseja, maastohiihtotreenejä Riitta-Liisa Roposen ohjastamana sekä alppilaskemisen niksit haltuun Tanja Poutiainen-Rinteen johdolla. Joonan ja Zenjan tapaat parkeissa ja reilisessareissa läpi kauden.

Lue lisää Levin Tiimiläisistä, ja katso missä ovat heidän suosikkipaikkansa Levillä!