Zenja Potapov  - Lumilautailija

Lumilautailija, parkkilaskija Zenja Potatov on tehnyt nimeä tempuillaan ja tekemillään videoillaan. Zenja kuuluu Levin Team Park -laskijoihin ja mies laskee talvisin Levin parkeissa lähes joka päivä. Alun perin hän on kotoisin Norjan Narviikista, jossa hän 12-vuotiaana jakoi vuoden ajan sanomalehtiä kotitalouksiin ja ansaitsemillaan rahoilla hän osti oman ensimmäisen lumilaudan.

Zenjan ensikäynti Leville ja Suomen Lappiin tapahtui hänen ollessaan 15-vuotias. Hän asui tuolloin Ruotsin Kiirunassa ja kävi lumilautakoulua. Koulu järjesti retkiä Leville ja Zenja tuli Lappiin ensimmäistä kertaa viikoksi laskemaan. Hän rakastui Leviin välittömästi, hänestä tuntui, kuin olisi tullut kotiin. Lapin tunnelma ja taika tekivät paikasta erityisen Zenjalle.

Levillä laskiessaan Zenja teki oman videon parkkilaskemisestaan, joka kantautui Levin hiihtokeskuksen silmien eteen. Video teki suuren vaikutuksen ja Zenja pyydettiin mukaan Levin Team Park -laskijoihin.

Zenjan unelmana ja tavoitteena on pysyä terveinä, oppia lisää itsestään ja muista, pystyä harrastamaan urheilua niin kauan kuin mahdollista. Ja tietysti kehittyä vielä paremmaksi lumilautailijaksi ja innostaa muita tekemään samoin.

Zenja Potapov 
Syntynyt: 1995, Norja
Asuu nyt: Levillä
Parhaat saavutukset: Levi Team Park -laskijaksi valituksi tuleminen. Sopimukseni Nitro USA:n, VANSin sekä Nordic Oilin kanssa. Sekä osani lumilauta videoissa, joita olen urallani tehnyt.
Harrastukset: Skeittaus, jooga, beatbox, voimistelu, mediasisältöjen tekeminen, kuten esimerkiksi videot
Lempi paikka Levillä: Levitunturi ja oma taloni.