Testaa luistaako suksi Battery Sprintissä ja haasta Riitta-Liisa Roposen pohja-aika!
 

Battery ja Levi yhdessä haastavat maastohiihtäjät ottamaan itsestään ja kanssahiihtäjistä mittaa sprinttimatkalla Levin loistavilla ladulla. Battery avasi vartavasten sprintille tehdyn kierroksen Levin South Pointin eteen, jossa on mahdollisuus taittaa n. 500m matka joko perinteisellä tai luistelutyylillä. Asiaan kuuluvasti paikalta löytyy ajanottokello, mutta voit toki kellottaa ajan myös omalla kellollasi.

Kukapa olisi parempi hiihtämään pohja-ajan ladulle, kuin tuore 30 kilometrin Suomen mestari ja Oberstrofin MM-mitalisti Riitta-Liisa Roponen.
Pääset lukemaan Levin tiimiläisiin kuuluvan Roposen kuulumiset täältä.

Battery Sprint rata on auki 1.4.-17.4.2021


Yllätys ladulla ja rinteessä

Battery ja Swix tarjoavat lisäenergiaa ja luistoa Levin latujen hiihtäjille. Löydät energiavarastot täyttävän huoltopisteen "Levin kierros" nimisen reitin varrelta 1.-2.4. Siispä sukset jalkaan ja hiihtämään!

Levin ilmaisen latukartan ja Levin kierros-reitin sijainnin pääset katsomaan täältä.
(Vinkki - Jos lenkin haluaa pitää hieman lyhyempänä, kannattaa lähteä hiihtämään South Pointilta Lapinkylän suuntaan)

3.4. lisäluistoa ja energiaa löydät Levi Ski Resortin rinteiltä.
(Vinkki - Huoltopiste sijaitsee upeat näkymät omaavalla siirtymäreitillä, Village Trail nimisen pyöräilyreitin vieressä.)


Ohjeet Battery Sprinttiin

Sprintti omalla kellolla:

1. Mene lähtöviivalle - rata hiihdetään vastapäivään.
2. Laita kello käyntiin
3. Hiihdä!
4. Katso aikasi maalissa

Sprintti ajanottokellolla (klo 9-17)

1. Paina nappia jos rata vapaana
2. Odota lähtölaskenta (-15 sec) - Aika lähtee kulkemaan alaspäin ja kuulet äänimerkin 10 sec kohdalla.
3. Hiihdä!
4. Paina nappia uudelleen maalissa ja näet aikasi.

Jaa tulos ja fiilikset Instagramissa #batterysprint @batterydrink @levilapland ja olet mukana palkinnon arvonnassa. 

Battery Sprint Levi 2021 arvonnan säännöt

Järjestäjä
Oy Sinebrychoff Ab (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus
Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuaika
Kilpailuaika on 1.4.–17.4.2021.

Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua julkaisemalla oman suorituksensa hiihtosuorituksesta Instagramissa tunnisteilla #batterysprint, @batterydrink ja @levilapland. Osallistuvan Instagram-profiilin on oltava julkinen.

Kampanja ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Järjestäjä varaa oikeuden hylätä vilpilliseen tai epärehelliseen toimintaan osallistunut osallistuja. Kilpailun järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei ota vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnot
Osallistujien kesken arvotaan yhteensä 5 tuotepakettia

Yksi tuotepaketti sisältää:

  • Swix-voitelutarvikesetti
  • 2 kpl Polar Loop 2 aktiivisuusranneketta
  • 10 ltk Battery 0,33L energiajuomia (240 tlk)

Voitosta ilmoittaminen
Kilpailu päättyy 17.4.2021. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä 18.4.2021. Jos palkinnon voittajaa ei tavoiteta yhden (1) arkipäivän kuluessa yhteydenottoyrityksestä, arvotaan kilpailulle uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia tai voittaja ei lunasta palkintoa järjestäjän ilmoittamaan määräaikaan mennessä.

Voiton lunastaminen
Voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymiseen tai sen lunastamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Palkinnon saajat vapauttavat järjestäjän ja kaikki kilpailun yhteistyökumppanit, myyntipisteet tai muut mainitut osapuolet kaikesta vastuusta jotka millään tavalla johtuvat, tai joiden väitetään aiheutuvan kilpailusta, mukaan lukien vastuun henkilövahingoista tai muista vahingoista.

Voittajien nimien julkaiseminen
Kilpailun osanottajat myöntävät kampanjan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

Sääntöjen noudattaminen
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia: osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä varaa oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjän yhteystiedot
Battery Energy Drink: batteryteam@sff.fi