Inspiraatiota, aktiviteetteja, ohjeita ja elämyksiä Levin lomallesi.

Missä voit ruokailla ja mitä Levillä kannattaa tehdä? Mistä löytyvät mielenkiintoisimmat retkikohteet sekä elämykset tai parhaat nähtävyydet? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen helposti asiantuntijoiltamme.

Ikimuistoinen loma Levillä

Neuvomme ja opastamme Levin kävijöitä esimerkiksi aikatauluihin, aukioloaikoihin, ruokapaikkoihin, ohjelmiin, reitteihin, nähtävyyksiin ja retkikohteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Poimi valikoidut vinkit avuksesi päästäksesi helposti ikimuistoisen loman alkuun.

1. Majoitus

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti vai mahtavat maisemat omassa rauhassa? Valitse omasi Levin laajimmasta majoitusvalikoimasta. Huomioi, että suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

ETSI Majoitus

2. Tekeminen 

Levillä löydät tekemistä lomasi jokaiselle päivälle. Laskettelu, pyöräily, moottorikelkkailu, huskyt, porot, revontulet, ratsastus, hyvinvointi ja vaellus ovat vain esimerkkejä Levin monista mahdollisuuksista. Valittavana on niin ohjattuja elämyksiä kuin omatoimista aktiviteettia.

Ohjelmapalvelut TapahtuMAkaLenteri Reitit ja kartat

3. Ravintolat

Aitoja lappilaisia makuja, eksoottisia elämyksiä Aasiasta sekä kaikkea siltä väliltä! Levin 60 ravintolaa ravitsevat kehoa ja mieltä ja tarjoavat monia hetkiä, joita voi muistella lämmöllä jälkeenpäin. Tutustu tarjontaan ja löydä oma suosikkisi.

Ruoka ja juoma

Tutustu myös kokoamiimme yleisiin tietoihin Levistä.

Matkailuneuvonta on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 16.00 ja viikonloppuna klo 10.00-16.00. Osoitteemme on: myllyjoentie 2.  Sähköpostitse tavoitat meidät info@visitlevi.fi, ja puhelimitse 016 639 3378.

4.8.2021 alkaen palvelemme vanhalla tutulla paikallamme, osoitteessa Myllyjoentie 2, aivan liikenneympyrän vieressä.

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme – olemme apunasi!