Majoitusta, oheispalveluita sekä kokoustiloja onnistuneen vierailun luomiseksi.

Revontulten ihastelua iglu-majoituksessa, luksustason hotellihuoneita, keskeisillä paikoilla sijaitsevia alppihuoneistoja, iki-ihania hirsimökkejä sekä paljon muuta. Löydämme Levin majoitusvaihtoehdoista parhaiten tarvettasi palvelevan!

Onnistuneen loman avaimet

Visit Levin myyntipalvelussa sinua palvelevat paikalliset majoituksen ja Levin palveluiden asiantuntijat. Autamme onnistuneen loman luomisessa ja Levin vierailusi käytännön järjestelyissä. Jos kaipaat apua esimerkiksi isomman ryhmän majoitusjärjestelyissä tai sopivan kohteen etsinnässä, olemme apunasi.

Hoidat kauttamme helposti myös loma-asumiseen täyden palvelun: liinavaatteet, siivouksen, ruokailut sekä muut kaipaamasi lisäpalvelut, kuten ohjelmapalveluiden varaukset. Kauttamme hoituvat kätevimmin myös erilaiset kokous- ja ryhmämatkajärjestelyt.

Levin 25 000 vuodepaikkaa tarjoavat hurjasti vaihtoehtoja ikimuistoiselle vierailulle. Majapaikan ja ohjelmapalvelut voit varata helposti ja nopeasti netissä.
 

Etsi majoitus Ohjelmapalvelut

Varaukset hoidat kätevästi myös puhelimitse 016 639 3300 tai sähköpostilla levi@visitlevi.fi. 1.4.2020 alkaen tavoitat meidät puhelimella ma - pe klo 12.00 - 15.00. 

Levin matkat paketoituna

Voit varata myös lennot, junamatkat tai koko lomapakettisi kauttamme. Matkatoimisto Levi Travelin huippuedulliset pakettitarjoukset sisältävät Helsinki-Kittilä-Helsinki -lennot sekä majoituksen Levillä. 

Ryhmille

Mikäli et löydä majoitusvalikoimista sopivaa vaihtoehtoa tai olet liikkeellä isommalla porukalla, niin ota meihin yhteyttä puhelimella 016 693 3380 tai sähköpostilla levitravel@visitlevi.fi. Autamme sinua mielellämme lomasuunnitelmiesi kanssa ja rakennamme lomasi toiveidesi mukaan! 

HUOM! Matkatoimisto Levi Travel Oy on toistaiseksi suljettu 1.4 alkaen koronavirustilanteen takia. Avaamme jälleen COVID-19 pandemian väistyttyä.

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme – olemme apunasi!