Majoitusta, oheispalveluita sekä kokoustiloja onnistuneen vierailun luomiseksi.

Revontulten ihastelua iglu-majoituksessa, luksustason hotellihuoneita, keskeisillä paikoilla sijaitsevia alppihuoneistoja, iki-ihania hirsimökkejä sekä paljon muuta. Löydämme Levin majoitusvaihtoehdoista parhaiten tarvettasi palvelevan!

Onnistuneen loman avaimet

Visit Levin myyntipalvelussa sinua palvelevat paikalliset majoituksen ja Levin palveluiden asiantuntijat. Autamme onnistuneen loman luomisessa ja Levin vierailusi käytännön järjestelyissä. Jos kaipaat apua esimerkiksi isomman ryhmän majoitusjärjestelyissä tai sopivan kohteen etsinnässä, olemme apunasi.

Hoidat kauttamme helposti myös loma-asumiseen täyden palvelun: liinavaatteet, siivouksen, ruokailut sekä muut kaipaamasi lisäpalvelut, kuten ohjelmapalveluiden varaukset. Kauttamme hoituvat kätevimmin myös erilaiset kokous- ja ryhmämatkajärjestelyt.

Levin 25 000 vuodepaikkaa tarjoavat hurjasti vaihtoehtoja ikimuistoiselle vierailulle. Majapaikan ja ohjelmapalvelut voit varata helposti ja nopeasti netissä.
 

Etsi majoitus Ohjelmapalvelut

Varaukset hoidat kätevästi myös puhelimitse 016 639 3300 tai sähköpostilla sales@visitlevi.fi. Puhelimella tavoitat meidät ma - pe klo 09.00 - 16.00. 

Levin matkat paketoituna ryhmille

Ryhmille voimme räätälöidä koko paketin; majoituksen, kuljetukset alueella sekä ohjelmat ja ruokailut ja esimerkiksi vaikka junamatkat pohjoiseen ja takaisin. Kysy lisää sales@visitlevi.fi, tai 016 639 3300.

Ryhmille

 

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme – olemme apunasi!