Levillä tapahtuu aina! 

Pujottelukauden avaus ja maailman parasta alppihiihtoa marraskuussa, pitkän matkan hiihdon Visma Ski Classics aurinkoinen maailmancup-finaali parhaiden keväthankien aikaan huhtikuussa sekä useat kesäiset urheilutapahtumat ovat vain muutamia esimerkkejä Levin monipuolisesta ohjelmakattauksesta.

Levi tunnetaan tapahtumista

Levi on tunnettu lukemattomista tapahtumistaan. Yhteistä monille näistä on Visit Levin voimakas panos tapahtumien tuotannossa. Levin yleisötapahtumien suosiota on helppo ymmärtää. Helppo saavutettavuus, arjen yläpuolelle nostavat puitteet sekä ammattitaitoinen apu tapahtumien tuotannossa ja sisällöissä.

Kiinnostaako tapahtumat Levillä?

Isojen urheilutapahtumien ja laajaa osanottoa kokoavien kansanjuhlien lisäksi Levi on vuosittain myös monien pienempien kongressien, kokousten, lanseerausten, gaalojen, yritystapahtumien ja perhejuhlien suosittu pitopaikka.

Vähemmän tunnettu fakta on, että Levin puitteet ovat Pohjois-Euroopan parhaimmistoa myös mittavien ja räätälöityjen tapahtumien tuotannossa. Erinomaisena esimerkkinä tästä on tuleva hiihdonopettajien Interski 2023. 1500 osallistujaa 35 maasta kokoava tapahtuma on suurin koskaan Levillä nähty kongressitapahtuma.

  • Kaipaatko lisätietoa Levin alueen mahdollisuuksista tapahtumien järjestämiseen ja näitä tukevista majoitus- ja aktiviteettimahdollisuuksista? 
  • Onko sinulla tapahtumaidea, jonka ajattelet soveltuvan erinomaisesti Leville?
  • Kiinnostaako Levin tapahtumien mahdollistama kansainvälinen näkyvyys aktiivisessa ulkoilmakohderyhmässä?

Ota rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan, kuinka voisimme tehdä kaikkia osapuolia hyödyttävää tapahtumayhteistyötä!

TAPAHTUMAKUMPPANUUDET

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Yhteyshenkilö:
Satu Pesonen, Head of Events
puh. 040 820 9419
satu.pesonen@visitlevi.fi

Visit Levin asiantuntemus apunasi

Tutustu tarkemmin toimintaamme – olemme apunasi!