Levillä on helppo liikkua!

Levi on kompakti lomakeskus, jossa kaikki on lähellä. Valtaosa alueen palveluista sijaitsee helposti kävelyetäisyydellä. 

Talvikaudella Ski Bussit kuljettavat Levin rinteiden ja suurimpien majoitusalueiden välillä puolen tunnin välein kello 9–19 välillä. Ajoreittejä on kaksi.

  • R1-reitti kulkee Zero Pointilta Koillisrinteen (6-hissi) ja Hossan kautta Sirkan koulun ohi Muoniontielle, josta bussi kääntyy Myllyjoentielle ja ajaa Levin Portin ohi takaisin Zero Pointille.
  • R2-reitti suuntautuu Zero Pointilta etelään päätietä pitkin kohti Etelärinteitä (South Point), josta bussi kääntyy takaisin keskustaan päin Länsirinteentietä pitkin, käy Gondolialueella ja palaa takaisin Zero Pointille.

Huomioi omalla autolla liikuttaessa, että Levin keskusta-alueella pysäköintitilaa on rajallisesti. Sähköautolla liikkuvia ilostuttaa puolestaan tieto, että Leviltä löytyy Suomen pohjoisin sähköautojen latauskenttä.

Levillä nautit lomailusta helposti myös ilman omaa autoa. Saat vuokra-auton näppärästi käyttöösi Levin autovuokraamoista. Alueen monet taksit palvelevat ympäri vuoden. 
Levillä toimii myös limusiinipalvelu, voit saapua paikalle ylellisesti limusiinilla. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LEVILLE!