Ajankohtaista

Huikeat tarjoukset revontulimajoituksista parhaaseen revontuliaikaan syys-lokakuussa

Lappi on yksi maailman parhaista asutetuista alueista revontulien näkemiseen. Revontulia esiintyy kaikkein eniten päiväntasausten aikaan, eli syys-lokakuussa ja maaliskuussa. Revontulikausi alkaa jo elokuun lopussa ja eniten revontulia esiintyy alkusyksyn pimenevinä iltoina.

Tilastollisesti revontulet näkyvät parhaiten keskiyön aikoihin, minkä vuoksi kannattaakin olla valppaimmillaan klo 21–02 välisenä aikana. Loistava vaihtoehto ja upea elämys onkin makoilla valkoisilla lakanoilla ja katsella tähtitaivasta ja revontulia lasi-iglusta tai lasikattoisesta mökistä. Niistä käsin revontulia on mukava ihastella vaikka koko yön!

Syys-lokakuussa Levillä on mahtavia majoitustarjouksia uniikkeihin lasikattomajoituksiin. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Alla olevat tarjoukset ovat voimassa 1.9.- 30.10.2021


Tutustu Levin kuuteen ainutlaatuiseen revontulimajoituskohteeseen alla ja valitse suosikkisi!


Northern Lights Village Levi

Northern Lights Villagen revontulimökit ovat maaginen tapa kokea öinen tähtitaivas ja revontulet samalla, kun makaat mukavasti lämpimässä sängyssä. Laserlämmitetty lasikatto avaa näkymän pohjoisen taivaalle, suoraan sängyn yläpuolelle.

Northern Lights Village Levi
319 eur / yö / 2hlö (tarjous voimassa 1.-31.10.2021)
sisältäen
päivällisen
aamiaisen
talon kuohuviinipullo mökkiin toimitettuna

Varaa tästä

Levin Iglut – Golden Crown
Lasikattoiset Levin Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: Näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Levin keskukseen.

Superior Iglu
250 euroa / yö / 2hlö (tarjous voimassa 1.9.-31.10.2021)
Sisältäen aamiaisen

Varaa tästä

 

 

Aurora Pyramids
Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Aurora Pyramids
199 eur / yö / 2hlö (tarjous voimassa 31.10.2021 saakka)
Hintaan sisältyy aamiainen

Varaa tästä

 

 


Revontulieräkämppä

Koe ylellinen kämppäyö metsän ympäröimänä. Revontulieräkämpät sijaitsevat rauhallisella paikalla keskellä erämaata Levillä.
Opas vie sinut metsän yli mökkeihin ja varmistaa, että voit asettua mukavasti. Yksi kämpän seinä on täysin ikkunaa, ja lisäksi löytyy kattoikkuna.
Mökin sisällä on eko-wc. Kevyt illallinen ja aamiainen sisältyy hintaan. Polar Lights Toursin tilalta on vain 10 minuutin ajomatka Levin keskukseen.
190 eur / yö / 2hlö. 
Hintaan sisältyy aamiainen ja kevyt illallinen. 

Varaa tästä

 


 

Arctic Camp Tent - Pokka

Glamping-teltat majoittavat sinut tunnelmallisesti arktisissa olosuhteissa. Suoraan syliisi avautuva Lapin luonto ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin asettava rauha antaa tilaisuuden kokea jotain unohtumatonta. 

Kelomökki lisää mukavuutta toimimalla käytännöllisenä vastaanotto- ja aamiaistilana. Tilava tupa ja tunnelmallinen sauna. Mökissä ei ole sähköä, lämmitys vanhan ajan tapaan. Teltoissa öljy-ja kaasulämmitys.
249 eur / yö / 2hlö
Hintaan sisältyy pizzaillallinen ja aamiainen

Varaa tästä

 

 


Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch sijaitsee katuvalojen ja kiireen ulottumattomissa, noin 15km päässä Levikeskuksesta kauniissa metsämaisemassa. 
Northern Lights Ranchin Sky View Cabineissa hallitsevana rakennuselementtinä on hirsi ja lasi, josta kaksi seinää sekä katto sängyn yläpuolella on tehty lämmitetystä ikkunalasista.
Sky View Cabin Superior 195 eur / yö / 2 hlö (tarjous voimassa 1.9.-31.10.2021)
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous sekä aamiainen huoneistoon toimitettuna.

Sky View Cabin Superior Deluxe omalla ulkopaljulla 225  eur / yö / 2 hlö (tarjous voimassa 1.9.-31.10.2021)

Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous sekä aamiainen huoneistoon toimitettuna.
 

Varaa tästä 

 

Varaa henkeäsalpaava revontulimajoituksesi nyt tarjoushintaan tästä!

Revontulet ovat niin upea ilmiö, että jokaisen tulisi kokea se ainakin kerran elämässään. Ja vaikka olisitkin jo päässyt kokemaan revontulet, tämä elämyksellinen luonnon valoshow tarjoaa aina jotakin uutta.


Parhaat paikat revontulikatselupaikat löydät tuntureiden huipuilta, soilta sekä järvien rannalta. Elokuun puolivälistä syyskuulle yöt ovat jo pimeät ja vedet vielä vapaina, jolloin revontulet voivat kirkkaalta taivaalta heijastua veteen, jolloin näet revontulet tuplana! Mikä upea elämys! Katsele pohjoiseen päin, sillä revontulet näkyvät yleensä ensimmäisenä pohjoisella taivaalla.

Levillä järjestetään myös opastettuja revontuliretkiä, jossa pääset paikallisen oppaan johdolla tutustumaan yötaivaan ihmeisiin ja hyvällä tuurilla näet myös revontulet. Kurkkaa vaihtoehdot tästä