Ajankohtaista

Huikeat tarjoukset revontulimajoituksista parhaaseen revontuliaikaan syys-lokakuussa

Lappi on yksi maailman parhaista asutetuista alueista revontulien näkemiseen. Revontulia esiintyy kaikkein eniten päiväntasausten aikaan, eli syys-lokakuussa ja maaliskuussa. Revontulikausi alkaa jo elokuun lopussa ja eniten revontulia esiintyy alkusyksyn pimenevinä iltoina.

Tilastollisesti revontulet näkyvät parhaiten keskiyön aikoihin, minkä vuoksi kannattaakin olla valppaimmillaan klo 21–02 välisenä aikana. Loistava vaihtoehto ja upea elämys onkin makoilla valkoisilla lakanoilla ja katsella tähtitaivasta ja revontulia lasi-iglusta tai lasikattoisesta mökistä. Niistä käsin revontulia on mukava ihastella vaikka koko yön!

Syys-lokakuussa Levillä on mahtavia majoitustarjouksia uniikkeihin lasikattomajoituksiin. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Alla olevat tarjoukset ovat voimassa 1.9.- 15.11.2020.


Tutustu viiteen ainutlaatuiseen revontulimajoituskohteeseen alla ja valitse suosikkisi!

Revontulieräkämpät metsän siimeksessä
Koe ainutlaatuinen ja ylellinen kämppäyö metsäluonnon ympäröimänä! Revontulieräkämppämme sijaitsevat rauhallisella paikalla metsän siimeksessä, jossa voit nauttia luonnon läheisyydestä tinkimättä mukavuuksista. Yön aikana voit käydä metsässä kävelyllä ihailemassa yötaivasta, tai nauttia näkymistä kämpän sisällä makoillen, sillä yhdellä seinällä on iso ikkuna ja kattoikkuna avaa näkymät taivaalle. Revontulieräkämpät hyödyntävät aurinkoenergiaa ja ne lämmitetään puupelleteillä.
Polar Lights Toursin tilalta on vain 10 minuutin ajomatka Levin keskukseen.

Revontulieräkämppäyö
145 eur / hlö/vrk, kun 2 majoittuu.
Hinta sisältää:
Majoittuminen 2 hengen revontulieräkämpässä
Kevyt iltapala
Aamiainen
Huopatossut kämpässä
Huskykärry ajelu ilta-aikaan metsäpoluilla

Varaa tästä

 


Northern Lights Ranch Levi
Northern Lights Ranch sijaitsee kaiken valosaasteen ulottumattomissa 15 km Leviltä pohjoiseen. Kohteen sijainti on siten ideaali revontulten näkemiseksi, joita pääsee ihailemaan lasikattojen ja suurten ikkunoiden läpi omasta motorisoidusta sängystä käsin. Uniikki majoituskohde on loistava vaihtoehto jokaiselle täydellistä rauhaa etsivälle ja laatua arvostavalle vieraalle arktisessa ympäristössä.

Sky View Cabin Superior
Hinta: 120 eur / hlö/vrk, kun 2 majoittuu (jaetussa 2 hlö huoneistossa) .
Hinta sisältää:
Aamiainen huoneistoon toimitettuna ennakkoon
Mahdollisuus aikaiseen sisäänkirjautumiseen tai myöhäiseen uloskirjautumiseen

Varaa tästä

Sky View Cabin Deluxe ulkopaljulla
Hinta: 135 eur / hlö/vrk, kun 2 majoittuu (jaetussa 2 hlö huoneistossa)
Hinta sisältää:
Aamiainen huoneistoon toimitettuna ennakkoon
Mahdollisuus aikaiseen sisäänkirjautumiseen tai myöhäiseen uloskirjautumiseen
Kylpytakit ja -tossut
Palju terassilla käytettävissä koko viipymän ajan

Varaa tästä


Northern Lights Village Levi

Northern Lights Villagen revontulimökit ovat maaginen tapa kokea öinen tähtitaivas ja revontulet samalla, kun makaat mukavasti lämpimässä sängyssä. Laserlämmitetty lasikatto avaa näkymän pohjoisen taivaalle, suoraan sängyn yläpuolelle.

129,50 eur / hlö/vrk, kun 2 majoittuu.
Hinta sisältää:
Majoitus revontulikodassa
Illallinen
Aamiainen
Yleinen saunavuoro revontulisaunassa
Cava-kuohari
Varaa tästä

Levin Iglut – Golden Crown
Lasikattoiset Levin Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: Näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Levin keskukseen.

Arctic Escape-package Prime Superior -iglussa
Hinta on 147€/hlö/vrk (2 hlö iglussa) ja se sisältää:
Tervetulojuomat
Kylpytakit ja -tossut
Aamiainen 
Late Check-out
Varaa tästä

 

Arctic Luxury -package Sviitti-iglu omalla ulkoporeammeella
347€/hlö/vrk (2 hlö iglussa) ja se sisältää:
Aamiainen
Pullo talon samppanjaa
Tervetulokori
Veloitukseton minibar
Kylpyhattu, -takki ja -tossut
Late Check-out
Varaa tästä

 

Aurora Pyramids
Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.

Aurora Pyramids
147,5 €/vrk/1hlö kun majoittumassa 2hlö ja se sisältää:
Aamiainen
Aluemaksu Tonttulan Piiloon
Varaa tästä

 

  

 

Varaa henkeäsalpaava revontulimajoituksesi nyt tarjoushintaan tästä!

Revontulet ovat niin upea ilmiö, että jokaisen tulisi kokea se ainakin kerran elämässään. Ja vaikka olisitkin jo päässyt kokemaan revontulet, tämä elämyksellinen luonnon valoshow’ssa tarjoaa aina jotakin uutta.


Parhaat paikat revontulikatselupaikat löydät tuntureiden huipuilta, soilta sekä järvien rannalta. Elokuun puolivälistä syyskuulle yöt ovat jo pimeät ja vedet vielä vapaina, jolloin revontulet voivat kirkkaalta taivaalta heijastua veteen, jolloin näet revontulet tuplana! Mikä upea elämys! Katsele pohjoiseen päin, sillä revontulet näkyvät yleensä ensimmäisenä pohjoisella taivaalla.

Levillä järjestetään myös opastettuja revontuliretkiä, jossa pääset paikallisen oppaan johdolla tutustumaan yötaivaan ihmeisiin ja hyvällä tuurilla näette myös revontulet. Kurkkaa vaihtoehdot tästä