Ajankohtaista

Huikeat tarjoukset revontulimajoituksista parhaaseen revontuliaikaan syys-lokakuussa

Lappi on yksi maailman parhaista asutetuista alueista revontulien näkemiseen. Revontulia esiintyy kaikkein eniten päiväntasausten aikaan, eli syys-lokakuussa ja maaliskuussa. Revontulikausi alkaa jo elokuun lopussa ja eniten revontulia esiintyy alkusyksyn pimenevinä iltoina.

Tilastollisesti revontulet näkyvät parhaiten keskiyön aikoihin, minkä vuoksi kannattaakin olla valppaimmillaan klo 21–02 välisenä aikana. Loistava vaihtoehto ja upea elämys onkin makoilla valkoisilla lakanoilla ja katsella tähtitaivasta ja revontulia lasi-iglusta tai lasikattoisesta mökistä. Niistä käsin revontulia on mukava ihastella vaikka koko yön!


Syys-lokakuussa Levillä on mahtavia majoitustarjouksia uniikkeihin lasikattomajoituksiin. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa! Alla olevat tarjoukset ovat voimassa 1.9.- 31.10.2020.

 

Levin Iglut – Golden Crown
Lasikattoiset Levin Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: Näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Levin keskukseen.

 

Arctic Escape-package Prime Superior -iglussa

Hinta on 147€/hlö/vrk (2 hlö iglussa) ja se sisältää:

Tervetulojuomat

Kylpytakit ja -tossut

Aamiainen iglussa

Late Check-out

 

Arctic Luxury -package Sviitti-iglu omalla ulkoporeammeella

347€/hlö/vrk (2 hlö iglussa) ja se sisältää:

Aamiainen iglussa

Pullo talon samppanjaa

Tervetulokori

Veloitukseton minibar

Kylpyhattu, -takki ja -tossut
Late Check-out

 

 

Aurora Pyramids
Lasikattoisessa Aurora pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta. Kittilän lentokentältä matkaa Aurora Pyramideille on 21 km.  Pyramidien sisällä yöpyvä herää rentoutuneena ja täynnä energiaa.


Aurora Pyramids
295 €/vrk/2 hlöä ja se sisältää:
Aamiainen
Aluemaksu Tonttulan Piiloon

 

 

Varaa henkeäsalpaava revontulimajoituksesi nyt tarjoushintaan tästä!

Revontulet ovat niin upea ilmiö, että jokaisen tulisi kokea se ainakin kerran elämässään. Ja vaikka olisitkin jo päässyt kokemaan revontulet, tämä elämyksellinen luonnon valoshow’ssa tarjoaa aina jotakin uutta.


Parhaat paikat revontulikatselupaikat löydät tuntureiden huipuilta, soilta sekä järvien rannalta. Elokuun puolivälistä syyskuulle yöt ovat jo pimeät ja vedet vielä vapaina, jolloin revontulet voivat kirkkaalta taivaalta heijastua veteen, jolloin näet revontulet tuplana! Mikä upea elämys! Katsele pohjoiseen päin, sillä revontulet näkyvät yleensä ensimmäisenä pohjoisella taivaalla.

Levillä järjestetään myös opastettuja revontuliretkiä, jossa pääset paikallisen oppaan johdolla tutustumaan yötaivaan ihmeisiin ja hyvällä tuurilla näette myös revontulet. Kurkkaa vaihtoehdot tästä