Ajankohtaista

Ikimuistoinen elämyslahja

Joulu, äitienpäivä, synttärit, valmistujaislahja sekä paljon muuta. Muista läheistäsi ikimuistoisella elämyksellä tai yhteisellä ajalla Levillä!

Levi lahjakortti on sinulle, joka haluat muistaa tärkeää ihmistä ikimuistoisella tavalla. Levi-lahjakortti on täydellinen elämyslahja, jonka saaja voi itse käyttää mieluisimmalla tavalla.

LUKEMATTOMIA ELÄMYKSIÄ

Pohtiiko joku perheessäsi, miltä tuntuu hengittää maailman puhtainta ilmaa tai miltä taivas näyttää tähtikirkkaana yönä untuvalakanoiden välissä koettuna? Haaveileeko joku täydestä hiljaisuudesta tykkylumipuiden keskellä? Vai moottorikelkkojen pärinästä ja vauhdin hurmasta? Lumen pölinästä husky-retkellä, kehon ja mielen täydellisestä rauhoittumisesta kaiken kiireen keskellä? Syttyykö ystäväsi tai perheenjäsenesi sydän ja sielu esimerkiksi lumesta, ruskasta, revontulista, yöttömistä öistä, auringonnousuista ja -laskuista – tai jostakin muusta niistä lukemattomista elämyksistä, jotka on mahdollista kokea vain Levillä?

Tarjoa Levi lahjakortilla elämys, joka ei takuulla unohdu!

MIKÄ ON LEVI LAHJAKORTTI?

Levi-lahjakortin saaja voi itse päättää lahjakortin käytöstä. Levi-lahjakortilla saaja voi lunastaa 50 - 1000 euron arvoisen elämyksen, majoituksen tai tapahtumapaketin Visit Levin valikoimasta. Jos elämys tai majoitus on lahjakortin arvoa suurempi, saaja maksaa vain erotuksen.

5 hyvää syytä hankkia Levi lahjakortti:

  • helppo ostaa: varausvahvistus on sähköpostissasi minuuteissa
  • haluttu lahja: saajalla vapaus käyttää haluamallaan tavalla
  • käytettävissä heti: lahjakortti on saajan käytettävissä nopeasti heti varausvahvistuksen jälkeen
  • pitkä voimassaolo: lahjakortti on pitkäikäinen ja voimassa yhden vuoden ostopäivästä
  • laaja valikoima: lahjakortti käy kattavasti ympäri vuoden Visit Levin välittämiin elämyksiin, majoitukseen ja tapahtumiin (World Cup Levi, Visma Ski Classics Ylläs-Levi, Levi Outdoor Fest, Levi Bike Fest)

NÄIN HELPPOA ON LEVI-LAHJAKORTIN HANKKIMINEN JA KÄYTTÖ

  1. Osta lahjakortti haluamallesi arvolle 50 - 800 euroa
  2. Tulosta oheinen lahjakorttipohja ja täytä se saajalle tarvittavin tiedoin (lahjakortin arvo, ostopäivä, numero)
  3. Saaja voi varata ja maksaa Levi-lahjakortilla osittain tai kokonaan Visit Levin välittämiä palveluita tai tuotteita sähköpostitse levi@levi.fi tai puhelinpalvelussa p. 016 639 3300. Varausta tehdessä tulee mainita lahjakortin numero (varausnumero).

Osta Levi-lahjakorttisi täältä

Levi-lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.