Ajankohtaista

Innovation Home avaa uuden innovaatiokeskuksen paraatipaikalle Levin laskettelurinteen läheisyyteen Visit Levin toimitiloihin

Visit Levin Yrjötapio Kivisaari on iloinen alkavasta yhteistyöstä, sillä Innovation Home luo loistavan mahdollisuuden etätyökonseptin kehittämiseen Levillä. ”Juuri nyt on oikea hetki, kotimaan matkailu tarvitsee kaikkien meidän panosta! Innovation Home:n liikeidea täydentää hienosti Levin matkailualueen monipuolisia palveluita” Toteaa Kivisaari.

”Levi on mahtava paikka uudelle Innovation Home:lle. Haluamme tukea ja mahdollistaa uuden työskentelykulttuurin kehittymistä; opimme keväällä, että työskentely ei vaadi fyysistä läsnäoloa! Odotan innolla, miten Katja Aalto yhdistää Lappia ja luontoa kunnioittavan designin toimivaan toimistoympäristöön” toteaa IH:n hallituksen jäsen Ilkka Kaikuvuo.

”Innovation Home:n positiivinen energia ja intohimo kehittää kansainvälistymistä ja etätyömahdollisuuksia uudenlaisen yhteisöllisyyden voimalla sai meidät vakuuttuneeksi, että Visit Levin kannattaa aloittaa yhteistyö Innovation Home:n kanssa” toteaa Yrjötapio Kivisaari.

Lisätiedot
Visit Levi, CEO Yrjötapio Kivisaari
+ 358 40 198 3958, yrjotapio.kivisaari@visitlevi.fi

Innovation Home: CEO Petra Erätuli-Kola
+358 400 415946, petra@coworkinghome.com

Majoitusvaraukset Leville kätevästi tästä

Tutustu myös Levin etätyöpaketteihin