Ajankohtaista

Keskikesän juhlaa!

Lapissa pääset nauttimaan aidosta yöttömän yön tunnelmasta ja keskiyön auringosta.

 

Juhannusviikonloppuna Levillä nautitaan luonnon rauhasta, hyvästä ruoasta, suomalaisista juhannusperinteistä ja innokkaimmat laskettelun harrastajat voivat lähteä vielä laskettelemaankin! Tässä muutamia kokoamiamme esimerkkejä juhannuspuuhista Levillä. 
 

Tonttulassa juhannuksena suunnistetaan Tonttujen sanasuunnistuksessa. Tontut ovat piilottaneet kirjaimia ympäri Tonttulan Maita, löydä kaikki kirjaimet, mitä kirjaimista muodostuu? Oikean vastauksen ratkaisseet pääsevät pyöräyttämään Keltanuttuisen Tontun onnenpyörää,jossa hauskoja palkintoja! Tonttulassa myös juhannuksen ruokatarjouksia, muun muassa hampurilaisia ja uuniperunaa. Terassi avoinna klo 22 asti.


Perinteinen, hirsinen rantasauna lämpiää Ounasjoen rantatörmällä perjantaina ja lauantaina klo 13.00 – 21.00. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa kerralla ja suuri puukiuas antaa lempeät löylyt. Saunasta pääset pulahtamaan raikkaaseen Ounasjokeen. Sauna on yhteinen sekä miehille että naisille ja se maksaa 18 € / henkilö.  Otathan oman uimapuvun ja pyyhkeen mukaan.  
Saunavaraukset ja lisätietoa tästä

 

Juhannusaaton lauttaristeily Sirkka- ja Levijärvellä alkaa klo 17.00. Lautalla lämpiää sauna ja tarjolla  juhannusmenu (loimulohta, perunaa, salaattia ja jälkkäriksi muurinpohjalettuja ) ennakkovarauksella. Omat eväät myös sallittuja. 

Hinta:

Risteily 25 € / aikuiset ja 17 € alle 12-vuotiaat
Menu 30 €/aikuinen ja 20 € alle 12-vuotiaat(ennakkotilauksesta). Pelkkä jälkkäri (lettu + kahvi/mehu) 5 €
Risteilyvaraukset täältä

 

Juhannusta myös vietetään uudelleen avatussa Kätkänrannan Saunabaarissa Immeljärven rannalla klo 12.00 alkaen. Rannan hiekkaan kaivetussa kuopassa valmistuu perinteinen rosvopaisti ja baarista voi ostaa juhlajuomaa. Juhannuksena rosvopaistia tarjolla klo 18.00 alkaen ja tarjoilu jatkuu niin kauan kuin paistia riittää. Rosvopaisti-illat jatkuvat perjantaisin koko kesän. Vieraita viihdyttää koko kevään ahkerasti treenannut paikallinen duo, jonka ohjelmistoon kuuluu mm. Agentsien ikivihreitä kappaleita. Saunabaarista on mahdollisuus myös vuokrata SUP-lautoja ja veneitä.

 

Juhannusviikonloppuna on mahdollisuus ottaa myös kauden viimeiset, tai kesän ensimmäiset, laskut Pallaksen maisemissa, osallistumalla KideAdventuren juhannusspeciaaliin. Noin kuuden tunnin mittainen retki Pallaksen huikeisiin kansallispuistomaisemiin. Retken kruunaa kuuluisan Pyhäkurun laskeminen. Tiedustelut ja varaukset levi@visitlevi.fi

Aurinkoista ja lämmintä keskikesän juhlaa kaikille!