Ajankohtaista

Levi Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest perutaan tältä kesältä – Ensi vuoden päivämäärät jo tiedossa

Levi Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest, järjestetään jälleen ensi vuonna ja päivämäärät ovat 21.-25.7.2021

 

10.5.2020

Heinäkuun lopussa järjestettävät Levin kesän suurimmat tapahtumat Levi Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest perutaan. Suomen hallitus suosittaa, että suuria yleisötapahtumia ei ole syytä järjestää heinäkuun loppuun saakka. Suositut yleisötapahtumat, Levi Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest, järjestetään jälleen ensi vuonna ja päivämäärät ovat 21.-25.7.2021.


Koronaepidemian vuoksi Levin talvikausi loppui jo maaliskuun lopussa. Levin tapahtumista vastaava Lapland Productions Oy:n työryhmä on työstänyt sekä innovoinut eri tapoja toteuttaa Levi Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest näinä poikkeusoloina. Hallituksen suositukset ovat kuitenkin hyvin selvät ja Lapland Productions Oy päätyi perumaan molemmat tapahtumat aktiviteetteineen. Myös tapahtumien eri kilpailut perutaan, lukuun ottamatta Levin Enduron EM- sekä SM-osakilpailuja, joista päätös tehdään lähiviikkoina. Tapahtumarannekkeiden sekä kilpailujen ilmoittautumismaksut palautetaan ostajille. 

Todella harmi, että joudumme perumaan tapahtumat. Odotimme innolla kesää ja mielestämme meillä oli tarjolla tosi kiva kattaus erilaisia aktiviteetteja. Mutta toki haluamme toimia vastuullisesti yleisen linjauksen mukaisesti. Järjestetään nämä kivat jutut sitten uudelleen seuraavana kesänä, sanoo Lapland Productions Oy:n tapahtumatuottaja Satu Pesonen.

 

Ensi kesänä, 21.-25.7.2021, Levin Outdoor Fest sekä Levi Bike Fest tarjoavat koko perheelle ohjattuja kokemuksia ja elämyksiä. Pyöräilyn ystäville on luvassa erilaisia kilpailuja eri pyörälajien muodossa, klinikoita sekä uuden oppimista ja hauskaa yhdessä oloa Lapin upeissa maisemissa. 

 

Pyöräily on kasvava koko perheen harrastus ja haluamme olla mukana tarjoamassa niin perheille kuin aktiivisille harrastajille erilaisia pyöräilyyn liittyvää tekemistä. Parasta olisi, jos joku löytäisi Levillä uuden harrastuksen tai kokenut harrastaja kutsuisi seuraavalla kerralla kaverinsakin mukaan, sanoo Lapland Productions Oy:n tapahtumatuottaja Satu Pesonen.


Jo tässä vaiheessa triathlonistit voivat merkitä ensikesän kisakalenteriinsa Suomen pohjoisimman triathlon-kilpailun, Levi Extreme Triathlonin, joka kisataan lauantaina 24.7.2021.

- Kyllä Lapland Triathlon Levi ry:llä sekä paikallisilla harrastajilla on kovasti intoa kisaa sekä sen järjestämistä kohtaan ensi vuodelle. Toivottavasti näin on myös muillakin, joten tervetuloa haastamaan itseä tänne Leville ja Lappiin ensi kesänä, kertoo Levi Extreme Triathlonin järjestävän seuran puuhamies Juuso Laitinen. 

 

Sekä Levin Outdoor Festin että Levi Bike Festin 2021 tarkempi sisältö aikatauluineen ja ohjelmineen julkaistaan myöhemmin.

Vaikka Levin kesätapahtumat ovat peruttu, tarjoaa Levin kesä vierailijoilleen Lapin luonnon rauhaa, yöttömän yön taikaa sekä tekemistä ja aktiviteettejä koko perheelle. Levin palveluissa ja aktiviteeteissä huomioidaan turvavälit, hygienia sekä muut hallituksen suositukset ja määräykset, jotta lomalaiset voivat turvallisin mielin viettää lomaansa Levillä.*****************************************************
Teksti Lapland Productions Oy
Lisätiedot tapahtumasta:
Lapland Productions Oy, Tapahtumajohtaja Satu Pesonen satu.pesonen@levi.fi, 040 820 9419