Ajankohtaista

Levillä nähtiin Astetta Levimpi Hiihtokauden avaus

Perjantaina, 2.10.2020, avattiin Levillä maastohiihto- sekä laskettelukausi näyttävästi. Säilölumella toteutettu aikainen hiihtokauden avaus sai talvilajien harrastajat liikkeelle, kun samaan aikaan kesäaktiviteetit ovat vielä käynnissä.

Ensilumen ladulla nähtiin tuttuja Levin kävijöitä, uusia kasvoja sekä urheilumaailman nimiä. Levin Golfilta lähtevällä 1,5 km ladulla sivakoi varmalla tyylillä ja hymy kasvoilla myös Riitta-Liisa Roponen. Olympiakävijä Roposta oli kirittämässä suuri määrä muita hiihtäjiä ja sekä maastopyöräilijöitä, sillä Levin ympärysreitti menee aivan hiihtoladun vieressä. Hiihtäjät pystyvät myös samaan aikaan  seuraamaan Levin Golfin tapahtumia ja näyttäviä swingejä.

Levin Eturinteillä karvattiin ja kurvailtiin kauden ensimmäiset käännökset sekä hienot temput reileissä. Laskeminen iloa nähtiin joka ikäryhmässä ja tunnelma oli käsikosketeltava. Rinteessä nähtiin myös nimekkäitä laskijoita, kuten alppilegenda Tanja Poutiainen-Rinne, vapaalaskija Arto Majava, freeski-laskija Joona Kangas sekä lumilautailijat Roope Tonteri ja Zenja Potapov.

Levillä alkavat syyslomat odottavat lomailijoita, kun kotimainen lomaparatiisi tarjoaa koko vuoden harrastukset samalle viikolle. Voit hiihtää, lasketella, vuokrata sähköpyörän ja lähteä poluille tai nousta korkeuksiin ja vaijereiden varaan Seikkailupuistossa. Levillä voit myös viettää rauhallista syyslomaa esimerkiksi patikoiden ja nauttien raikkaasta syyskelistä, Lapin upeista maisemista ja tulistella tunturissa. Mukava syyslomapäivä on ihana päättää vaikka revontulibongaukseen tai Levin kylpylään.

 Lisätiedot Levin syyslomatouhuista täältä