Ajankohtaista

Levillä palkittiin vuoden parhaat

Levillä palkittiin alueelta vuoden parhaita yrityksiä ja tekoja kymmenessä eri kategoriassa. Voittajat valittiin verkossa toteutetulla äänestyksellä, johon kaikki saivat osallistua.

Alueella on useiden vuosien ajan jattu talvikauden päätyttyä Levi-oskareita Vapun aikoihin. Viime vuonna palkitseminen siirrettiin Visit Levin 30-vuotisjuhliin ja palkintokategorioita lisättiin. Samalla äänestys avattiin julkiseksi. Palkintogaalasta pidettiin ja päätimme jatkaa perinnettä myös tälle vuodelle. Varsinainen palkintogaala jätettiin tänä vuonna välistä, mutta palkinnot haluttiin silti jakaa. 

Palkintoja jaettiin kymmenessä eri kategoriassa. Muutamat palkinnon saajista saivat ääniä parissakin eri kategoriassa, mutta hienoa on, että tänä vuonna saimme kymmenen uutta voittajaa. 

Palkitut valittiin äänestyksellä joka toteutettiin verkossa. Kaikki halukkaat saivat äänestää, ja äänen sai antaa kaikissa kategorioissa. 

Vuoden 2020 Majoituksen tarjoaja

Northern Lights Village
Perustelut: Hieno lisä erikoismajoitusten tarjontaan. Heti ykkösellä onnistunut konsepti.

Vuoden 2019 Ravintola-, kahvila- tai catering-yritys

King Crab House
Perustelut: Asioita jotka mainittiin tämän yrityksen kohdalla:

  • aina iloinen ja ystävällinen palvelu
  • hyvä ruoka
  • sitoutuneet ympärivuotiseen kehittämiseen
  • laadukas ja hyvä palvelu
  • mainio lounas ja loistavan a la carten lisäksi
  • aktiivisesti kehittämässä ja keksimässä uutta sekä osallistumassa yhteiseen tekemiseen

​​​​​​​

Vuoden 2020 ohjelmapalveluyritys

Voittaja: Discover Lapland

Perustelut: Tämä yritys on hyvin ajan hermolla ja sopeuttanut tuotteitaan onnistuneesti vastaamaan vallitsevaa kysyntää – myynyt ei oota -pitkin syksyä. Valinnut selkeän kohderyhmän eli naiset ja onnistunut tavoittamaan sen. Tuotteet on helposti yksityisten ihmisten ostettavissa. Yritys sai maailman ensimmäisenä Green Activities -sertifikaatin.

Vuoden 2020 Muu palveluyritys

Levin Safööri, Antti Niemi

Perustelut: Perustelut kaikilla äänestäjillä oli lyhykäisyydessään, että ”kaikki aina onnistuu, hyvä palvelu ja luotettava” – tarviiko sitä palveluyrityksen muuta ollakaan?

Vuoden 2020 Markkinointiteko

Puunhalauksen MM-kisat, Halipuu

Perustelut: Erikoinen, nykytilanteeseen sopiva tapahtuma, joka sai huomiota maailmallakin. Huokui lämpöä ja yhdisti Levin toimijoita turvallisella tavalla leikkimielisessä kisassa jota oli ilo seurata. Sai laajasti huomiota ympäri maailmaa, erinomainen esimerkki miten Koronan tuoman "uuden ajan" mukaan voi toimia sekä paikallisesti että virtuaalisesti ja saada aikaan tapahtuman joka henkii yhtenäisyyttä. Plus, edistää kestävän matkailun periaatteita. Tapahtuma sai myös erinomaista mediahuomiota.

​​​​​​​

Vuoden 2020 Touhukkain henkilö

Jarkko Kuusisto

Perustelut: Nostanut tai pitäisikö sanoa palauttanut Levin ihan uudelle tasolle kesämatkailukohteena. Mahdollistanut aivan uudenlaisen kesäisen kuvamateriaalin lähettämisen maailmalle à välillä on vaikea uskoa että ollaan napapiirin pohjoispuolella eikä jossakin etelän kohteessa. Samalla luonut paikallisille luontaisen kohtaamispaikan kesäaikaan. Tämä henkilö touhuaa perusbisneksen lisäksi monenlaista; lumiturvallisuutta, hiihdonopetusta, humppaa, välivuokrausta, ruuanlaittoa ja what not.

Vuoden 2020 yhteistyöpalkinto

Kideve

Perustelut: Alueen yritysten yhdistäjä. Aktiivisesti kehittämässä aluetta ja järjestämässä ajankohtaisia koulutuksia.

 Vuoden asiakaspalvelija

Merita Kujala, vastaanottovirkailija Break Sokos Hotel Levi

Perustelut: Ihana, aurinkoinen asiakaspalvelija. Näkee, että tekee työtään suurella sydämellä. Aitous ja läsnäolo, osaa suositella jokaiselle asiakkaalle ne just hänelle sopivimmat palvelut. Hänen hymynsä tarttuu.

Tämä henkilö on valloittava asiakaspalvelija, joka kuuntelee asiakkaita herkällä korvalla ja osaa tehdä asiakkaan viipymästä ikimuistoisen. Hän on myös huipputyökaveri, joka säteilee positiivista ilmapiiriä ympärilleen!

Esimieheltä kuultua: tämä henkilö saa lähes viikottain positiivista, kirjallista palautetta asiakkailta. Paras  palaute oli kun asiakas itse laittoi viestiä, että oli vahingossa soittanut eri hotelliin Levillä kuin mihin oli tehnyt varauksen. Tämä henkilö oli ollut puhelimessa niin ystävällinen, että päätti varata uuden huoneen ja perua jo tehdyn varauksen.

Kuluneen Vuoden Ideanikkari

Satu Pesonen, Visit Levi

Perustelut: saa paljon aikaiseksi, uusi raikas ajattelutapa, ideoita riittää –  ehtymätön energia ja tietopankki. Jos jotain ei tiedetä, tai osata tehdä, aina löytyy tieto mistä saamme tiedon tai osaajan. 

Sparks of Levi palkinto  - henkilö joka saa asiakkaidemme sielun kipinöimään.

Tarja Heilä, Levikairat

Perustelut: Pitkäaikainen, iloinen Levi-lähettiläs Etelä-Suomesta käsin. Siitä huolimatta mukava nähdä aina mukana täällä Levillä.

 

Kiitos kaikille äänestäjille ja onnea voittajille!
 Palkitsemistilaisuudessa pidettiin asianmukaiset turvavälit, kaikki käyttivät maskia. 
Kuvien ottohetken ajaksi maskin sai halutessaan ottaa pieneksi hetkeksi pois.