Ajankohtaista

Levillä palvelut aukeavat kesäkuussa – Saatavilla myös edullista mökkitarjontaa

Levillä talven lumet sulavat vauhdilla ja lämpötilat ovat jo kesäisen oloiset. Yötön yö alkaa Levillä toukokuun lopulla, mikä tarkoittaa upeita hetkiä tunturissa päivin ja öin. Levillä valmistaudutaan kesän lisäksi myös avaamaan eri palveluita asteittain lomalaisia varten. Majoituspalveluita voi varata jo nyt ja majoittumaan pääsee 1.6. lähtien.

17.5.2020

Visit Levi kesä

Maaliskuun puolen välin jälkeen Levitunturi hiljentyi kokonaan, kun lähes kaikki majoituspalvelut sekä muut palvelut aktiviteetteineen suljettiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Paikalliset yrittäjät ovat tehneet paljon työtä sen eteen, että tunturi voidaan taas avata turvallisesti sekä noudattaen hallituksen antamia määräyksiä. Nyt lomalaisille on tarjolla juuri suomalaisille suunnattuja, uudenlaisia ohjelmapalveluita. Kaikessa toiminnassa Levillä huomioidaan vaadittavat turvavälit ja käsienpesumahdollisuudet sekä käsidesien tarjonta, jotta lomalaiset voivat nauttia ajastaan Lapin ympäristössä turvallisin mielin.

- Mökkeily ja kotimaan kesämatkailu ovat tämän kesän trendi. Tämä näkyy myös meillä varaustilanteessa, kertoo Visit Levin toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Leviltä löytyy kesällä paljon kivaa tekemistä koko perheelle. Levi tarjoaa monipuolisen valikoiman eri majoitusvaihtoehtoja hotelleista lomahuoneistoihin. Lomailija voi valita itselleen sopivan majapaikan ihan kylän keskeltä tai hieman kauempaa halutessaan olla täysin omassa rauhassa.

Visit Levi kesä perhe

Levi Ski Resortin kesätoiminnat avautuvat asteittain perjantaina 19.6. alkaen.Ensimmäisessä vaiheessa aukeaa Zero Point ja sen yhteydessä oleva vuokraamo, Brand Store ja Café Zero. Samalla aukeaa myös Levin matkailuneuvonta. Kesän ajan matkailuneuvonta sijaitsee Zero Pointilla, hiihtokoulun palvelutiskillä ja on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-18.

Seikkailupuisto ja Activity Parkin alueen kesäpalvelut sekä Levi Bike Park avautuvat puolestaan 3.7. Pyöräilyn osalta Levi Bike Parkiin rakentuu tänä kesänä uusi Village Trail, jonka tavoitteena on olla Suomen pisin hissillä lähestyttävä pyöräreitti.

Visit Levi kesä pyöräily

Hullu Poro hotelli avataan 18.6.2020 ja samalla avautuu myös Ravintoa Ämmilä. Samaan konserniin kuuluva elämyspaikka Tonttula Könkäällä avataan 12.6.2020, ja joka on avoinna joka päivä klo 10-16.

Kesällä Immeljärven rantaan avataan myös Saunabaari sekä kauan odotettu uimaranta yleiseen käyttöön. Levillä ruokakaupat, apteekki sekä Alko ovat olleet normaalisti auki ja jatkavat näin myös kesän ajan.

Levin alueen aukioloajat sekä palvelutarjonta löytyvät Levin nettisivuilta www.levi.fi.

*************************************

Teksti ja kuvat: Visit Levi

LISÄTIETOJA:
Visit Levi, toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari, puh. 040 198 3958, yrjotapio.kivisaari@levi.fi