Ajankohtaista

Levin erikoismajoitus-kohteissa huimia tarjouksia koko kevään!

Leviltä löydät useita erilaisia erikoismajoituksia, joissa voit katsella alati muuttuvaa yötaivasta ja mahdollisia revontulia suoraan sängyn lämmöstä. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkikohde, olipa toiveissasi sitten ylellinen lasikattoinen iglu omalla poreammeella, lasikattoinen kodan mallinen revontulimajoitus, lasikattoinen pyramidi tai lasiseinäinen majoituskohde, Leviltä sen löydät.

Levin Iglut sijaitsevat Levitunturilla, Utsuvaaran alueella, josta on esteetön näköala henkeäsalpaavaan maisemaan. 
Iglut ovat katettu kokonaan lasilla, joten tähtitaivas ja revontulet voivat olla koko ajan läsnä.
Sähkölämmitteinen lasi on huurtumaton ja vedoton. Iglut ovat varustettu minikeittiöllä ja kylpyhuoneella.
Mutta tärkein on tietysti keskellä iglua sijaitsevat motorisoidut sängyt, joista tähtitaivaan tarkkailu käy mukavasti.
Yö kahden hengen iglussa alkaen 386,40 euroa! Varattavissa ajalle 8.2.-31.3.2021.  Varaa tästä
Northern Lights Ranch sijaitsee katuvalojen ja kiireen ulottumattomissa, noin 15km päässä Levikeskuksesta kauniissa metsämaisemassa. 
Northern Lights Ranchin Sky View Cabineissa hallitsevana rakennuselementtinä on hirsi ja lasi, josta kaksi seinää sekä katto sängyn yläpuolella on tehty lämmitetystä ikkunalasista. Kaikki Sky View Cabinit on varusteltu kylpyhuoneella, jääkaapilla, kahvi- ja vedenkeittimellä sekä langattomalla internet-yhteydellä. Sky View Cabin Deluxessa on myös oma ulkopalju. 
Yö kahdelle alkaen 225 euroa! Tätä et halua jättää väliin, varaa tästä!

 

Polar Lights Tourstin Revontulieräkämpät sijaitsevat rauhallisella paikalla keskellä erämaata Levillä.
Opas vie sinut metsän yli mökkeihin ja varmistaa, että voit asettua mukavasti.
Toukokuusta heinäkuun lopulle voit nauttia keskiyön auringosta (sään salliessa) ja elokuun lopulta alkaen tähtitaivaan ja hyvällä onnella revontulten loimun.
Maalis-huhtikuussa on mahdollisuus ihailla tähtitaivasta ja ehkä jopa revontulia metsässä kävellen,
tai ihailla näkymiä mökin sisältä, koska mökin toinen puoli on ikkunaa ja myös katolla on ikkuna. Mökin sisällä on eko-wc. Kevyt illallinen ja aamiainen sisältyy hintaan. Polar Lights Toursin tilalta on vain 10 minuutin ajomatka Levin keskukseen.
Hinta alkaen 290 euroa kahdelle! Varaa tästä

 

 

Lasikattoisessa Aurora Pyramideissa yöpyessäsi alati muuttuva taivas, luonto ja sen voimat ovat käsin kosketeltavan lähellä. Taivaallinen luonto ja taivaankansi esittäytyvät pyramidien kattoikkunoista joka päivä uudella tavalla. Aurora pyramidit sijaitsevat Tonttulan Elämyskylässä vain 10 min ajomatkan päässä Levin keskustasta.
Aurora Pyramid kahdelle yhdeksi yöksi vain 295 euroa! Varaa tästä!
 

 

Kuvittele tuhansia hehtaareja lappilaista erämaata. Stressi kaikkoaa ja tilalle tulee tyyneys. Rauha ja hiljaisuus tekevät sinulle hyvää. Kaikki oleellinen, eikä mitään turhaa. Keho rentoutuu ja mieli lepää.
ArticCampTent, Pokka on innovatiivinen ja korkeatasoinen matkailuelämys ja ikimuistoinen luontokokemus erityisesti pariskunnille, 2-4 hengen perheille tai pienille kaveriporukoille Kittilän, Pokassa, keskellä lappilaista erämaata. Ainutlaatuinen matkailupalvelu yhdistää unohtumattoman elämyksen loistavaan palveluun, suomalaiseen muotoiluun, lihasvoimalla tehtävään luonnossa liikkumiseen ja paikalliseen lähiruokaan sekä kulttuuriin, unohtumattomilla tarinoilla terästettynä. 
Hinta alkaen 349 euroa / vuorokausi / 2 henkilöä. Varaa elämys tästä 
 


 

Northern Lights Villagen revontulimökit ovat maaginen tapa kokea talvinen tähtitaivas ja revontulet samalla, kun makaat mukavasti lämpimässä. Northern Lights Village sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä Levikeskuksesta, arktisen metsän keskellä. Varaa taianomainen yö täältä
 

 

Hotelli Panoraman Sky Suitessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.
Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suiteissa on yhdistetty oleskelu- ja makuuhuone, kylpyhuone, jossa on kylpyamme, sekä lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle.
Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään.
Varaa tästä


Varaa ikimuistoinen yö verkkokaupastamme, tai ole yhteydessä Visit Levin myyntipalvelun paikallisiin ammattilaisiin ja anna heidän auttaa unelmalomasi toteutuksessa. Myyntipalveluun saat yhteyden arkisin klo 10.00-16.00 puhelimitse 016 639 3370, ja sähköpostitse sales@visitlevi.fi
Verkkokauppaan tästä
Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä Leville!