Ajankohtaista

Levin kesän ravintolatarjonta

Levillä saa mahan täyteen herkullista ruokaa kesälläkin, ravintoloita on auki aina lounasajasta iltamyöhään ja valikoimaa löytyy kuningasravusta aina Lapin perinteisimpään annokseen, poronkäristykseen.

 

Kokosimme muutamia tärppejä kesän ravintolatarjonnasta
 

Ravintola Ämmillä Hotelli Hullun Poron vieressä tarjoaa viihtyisän lappilaisen ilmapiirin jossa jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi. Ämmilässä tarjoillaan lounasta päivittäin, lista on vaihtuva ja sisältää niin perinteistä kotiruokaa kun vähän erikoisempiakin makuja. 
Á la Carte listalta saa tilattua ruokaa klo 15-23, ruokalista sisältää lappilaista lähiruokaa. Kokeile esimerkiksi alkuruoaksi paahdettu maa-artisokkakeitto, pääruoaksi tietysti poronkäristys ja jälkiruoaksi Lapin leipäjuustoa ja hillaa! Menu vie  taatusti kielen mennessään. 
Kaikki Ämmilän ruoka-annokset voidaan pakata myös take-away pakkauksiin, ja mahdollisista erikoisruokavalioista kannattaa keskustella henkilökunnan kanssa. 

Bistro K5 Hotelli K5:lla on kodikas ja viihtyisä ravintola aivan Levin keskustan tuntumassa. Bistro K5 palvelee aina aamiaisesta illalliseen asti, päivällä on tarjolla vaihtuva keittolounas ja illalla kokit loihtivat upeita annoksia listalta. Ruoasta voi nauttia myös aurinkoisella terassilla! Alkuruoaksi voi herkutella vaikka Poropastramilla ja pikkelöityjen sienten, sinappimajoneesin ja puolukoiden kera, pääruoaksi päivän kalasaalis siitakesieni-perunapaistoksella ja rapukastikkeella ja jälkiruoaksi suussasulava suklaafondant tietysti vaniljajäätelöllä!
Bistro K5:lla on kesälauantaisin erikoisiltoja, vuorotellen pihvi-, burgeri-, ja grilli-iltoja, nämä täytyy kyllä ehdottomasti testata!

King Crab House, aivan Levin keskustassa, on uniikki ravintola, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden syödä tuoretta kuningasrapua suoraan akvaariosta. Suomessa ei ole toista ravintolaa, jossa olisi tarjolla kuningasravun häntää. Nimensä mukaisesti, King Crab House tarjoaa kuningasrapua, ja sitä voit ravintolassa nauttia monella eri tapaa - kuningasrapua löytyy niin burgerina, keittona kun tietenkin perinteisesti herkullisen kastikkeen ja lisukkeen kanssa nautittuna. 
King Crab Housesta löytyy myös vaihtoehtoja kasvisruokailijoille, eikä kasvisruokailijoidenkaan tarvitse jättää yhtään annosta kolmen ruokalajin illalliselta pois. 
Lounasaikaan King Crab Housessa on tarjolla vaihtuvat lounasvaihtoehdot, ja listalta annoksia saa tilattua tietysti koko päivän ajan. 
Koiran kanssa King Crab Housen ruoista pääsee nauttimaan terassilla, tai ravintolan baarin puolella. 

Pizzanälkään Leviltä löytyy Classic Pizza. Yli 20 pizzan lista takaa että jokaiselle löytyy sopiva pizza, ja kevyempää ateriaa etsiville löytyy myös salaatteja. Pizzapohjat on mahdollista saada myös gluteenittomina. Classic Pizza toivottaa tervetulleiksi myös koira-asiakkaat!

Ravintola Draivi Golf-kentällä muonittaa niin golfarit, patikoijat kuin maastopyöräilijätkin. Draivilla tarjolla suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, ja isompaan nälkään esimerkiksi burgereita tai vaikkapa poropizza! 
Golf-kentällä palvelee myös ravintola Paviljonki, jossa voi golfkierroksen välissä levähtää hetken ja nauttia vaikka Paviljongin hodarin!

Gondoliravintola seikkailupuiston ja Activity Parkin kupeessa varmistaa ettei seikkailijoille ja alamäkipyöräilyn ystäville tule nälkä kesken hauskan päivän. Gondoliravintolassa lounasbuffet päivittäin ja pientä suolaista ja makeaa kahvilatuotetta. 
Activity Parkin alueella liikennepuiston ja seikkailuratojen vierestä löytyy myös jäätelökioski.  

Loppuvuodesta 2019 avattu Levin ravintolamaailman uusi tulokas Ravintola Gastro K Levin keskustassa on luonut kesäksi uuden menun josta löytyy maukkaita annoksia jokaiseen makuun, salaattia, pihviä tai risottoa, tietenkään kesäisiä jälkiruokia unohtamatta. 


Myös alueen kahvilat palvelevat läpi kesän

Saunabaari on on tehnyt paluun Kätkänrantaan, Immeljärvelle. Saunabaari on rantabaari josta saa kahvia, jäätelöä ja virvokkeita. Saunabaari ja uimaranta on avoinna päivittäin ja Saunabaarilta saa vuokrattua esimerkiksi sup-lautoja ja veneitä Immeljärvelle sekä ostettua kalastusluvat. Perjantai-iltaisin Saunabaarilla tehdään rosvipaistia, tämän herkullisempaa, rannalla nautittua, illallista Leviltä on vaikea löytää!

Tonttulan kahvila Tonttulan elämyskylässä on avoinna päivittäin, kahvilasta löytyy monenlaista herkkua kahvin kanssa purtavaksi, ja tarjolla myös lounaskeittoa. 
Tonttulan kahvilasta löytyy myös pieni matkamuistomyymälä, ja elämyskylän alueella riittää tekemistä ja nähtävää vaikka koko päiväksi. 

Cafe Zero Levin kylän keskellä tarjoaa virvokkeita ja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Valikoimissa myös erikoiskahvit! 

Coffee Housessa Break Sokos Hotel Levin rakennuksessa nautit kiireettömästä tunnelmasta ja suussasulavista herkuista kahvin kera. Lounasaikaan Coffee Housessa on myös keittokattila kuumana ja täynnä herkullista lohikeittoa. 

Levin huipulla patikoijille ja maisemanihailijoille virvokkeita löytyy ravintola Palovartijasta, aivan Gondoli-hissin yläasemalla. Palovartijassa legendaariset Palovartijan munkit ja kylmät ja kuumat juomat - maisemat saat kaupan päälle. Palovartija on avoinna Gondolihissin ollessa auki, ukkosella ja kovalla tuulella suljettu. 

Aivan huipun tuntumassa Levitunturilla löytyy myös Näköalaravintola Tuikku. Tuikku on palvellut asiakkaita Levitunturissa jo yli 30 vuotta! Tuikkuun pääsee autolla vuoden ympäri, ja Tuikun varmasti kaikki laskettelijat ja tunturissa patikoivat tietävät. Kesällä Tuikusta saat pikkupurtavaa, raikkaita juomia, jäätelöä ja upeita tunturimaisemia. 

Maistuvat leivät, wrapit ja salaatit saat Levin Subwaysta joka löytyy aivan Levin keskustasta. Valitse itse täytteet leipääsi ja saat varmasti mieleisesi makuelämyksen. Subwaysta saat ruoat tottakai myös mukaan. 

Nälkäiseksi Levillä et siis varmasti jää, ja pieneen makeannälkäänkin löytyy helpotusta. 

Ravintoloiden ja palveluiden aukioloajat koottuna helposti yhteen löydät tästä

Aukioloajat