Ajankohtaista

Levin parhaat palkittiin jälleen Revontuligaalassa

Panorama Hotellin Gold Digger Ravintolassa järjestettiin perjantaina 15.10.2021 Revontuligaala, jossa palkittiin Levin alueen yrityksiä, henkilöitä sekä tapahtumia, jotka ovat omalta osaltaan vaikuttaneet alueen kasvuun, ympärivuotiseen ja kestävän matkailun kehittämiseen, sekä Levin hengen luomiseen.

Ansioituneet leviläiset palkittiin avoimen äänestyksen perusteella, jossa kategorioita oli yhteensä 11. Kuluneen vuoden majoituksen tarjoajaksi äänestettiin Levikaira ja perustelu voittajalle oli aktiivinen huoneistojen ylläpito ja päivitys, sekä hyvä palvelu.

Kuluneen vuoden ravintola-, kahvila- tai catering-yritys -palkinnon sai Lost Tacos. Ravintola avasti rohkesti kesälle ja heillä on keittiön asiakasystävälliset aukiolojat

Kuluneen vuoden ohjelmapalveluyrittäjäksi äänestettiin Kinos Safaris, joka on pitkäjänteisesti pitänyt yrityksen auki myös kesäisin, vaikka päätuote on talvinen.

Kuluneen Vuoden markkinointiteko -palkinto jaettiin kaikille Levin yrittäjille yhteiseksi. Käytän Maskia, käytäthän sinäkin -kampanja sai suurta näkyvyyttää somessa ja samalla se oli osoitus siitä, miten yhteistyössä on voimaa.

Kuluneen vuoden touhukkaimmaksi henkilöksi valittiin Levi Ski Resortin Tuomas "Bulo" Tähtinen. Kuluneen vuoden ideanikkari palkinnon sai Mirva Puustjärvi Lomapaksusta.
Vuoden vihreä teko / vastuullinen yrittäjä palkinnon sai Polar Star Travel/Polar Star Apartmens, jotka saivat Green Key ja Green Activities sertifikaatit ja  ovat yhdessä koko henkilökunnan kanssa lähteneet tekemään vastuullisuustoimia.

Sparks of Levi palkinnon sai Levi Golf, jossa on jo kaksi kesää peräkkäin tehty ennätysmäärä kierroksia. Levi Golf on matkailijoiden suosiossa ja tämän lisäksi se onnistunut luomaan erittäin aktiivisen paikallisen golfyhteisön.
KAIKKI PALKINNOT SAANEET:
 

Kuluneen vuoden majoituksen tarjoaja
Levikaira

Kuluneen vuoden ravintola-, kahvila- tai catering-yritys
Lost Tacos

Kuluneen vuoden ohjelmapalveluyrittäjä
Kinos Safaris

Kuluneen Vuoden markkinointiteko
Kaikki Levin yrittäjät: Käytän Maskia, käytäthän sinäkin kampanja

Kuluneen vuoden touhukkain henkilö
Tuomas "Bulo" Tähtinen / Levi Ski ResortVuoden vihreä teko / vastuullinen yrittäjä 
Polar Star Travel/Polar Star Apartmens

Sparks of Levi
Levi Golf

Kuluneen vuoden muu palveluyritys kuten kohteenhoitajat, liikennöitsijät tai vähittäiskauppiaat
Levi Market

Yhteistyöpalkinto 
Agnico Eagle 

Vuoden asiakaspalvelija
Reeta Kari / Levin iglut & Ravintola Utsu

Kuluneen vuoden ideanikkari
Mirva Puustjärvi / Lomapaksu