Ajankohtaista

Levin talvi on kotimaisille lomailijoille

Levin talvikausi tarjoaa upean luonnon, lumen ja maailman puhtaimman ilman lisäksi elämyksiä ja kokemuksia, joita pääsee kokemaan vain Lapissa ja Levillä. Talven tuotteet ja palvelut ovat suunnattu nimenomaan kotimaisille asiakkaille. Tarkoituksena on tuoda lomalaisille helppoa ja nautinnollista lomakokemusta unohtamatta Lapin elämäntapaan tutustumista.

Levi on tunnettu upeasta laskettelukeskuksestaan, laajasta maastohiihdon latuverkostosta, hyvistä palveluista sekä alueen monipuolisista mukavuuksista. Levin loma tarjoaa mahtavien laskettelu-, hiihto- sekä moottorikelkkakokemusten lisäksi myös erilaisia ja arktisia elämyksiä. Palveluita ja tuotteita on kehitetty kohtaamaan suomalaisten lomatarpeita sekä tuomaan lisäarvoa lomakokemuksiin.

Levin hiihtokeskus on kehittänyt alkavalle talvelle entisestään erikoissuorituspaikkoja sekä lasten omia alueita – Leevilandiaa ja Lastenmaata. Kuluneen kesän aikana Levi Westin alueella on levennetty rinnealuetta sekä lisätty lumetuskapasiteettia, joten alue palvelee laskettelukansaa entistä paremmin.

Levin hiihtokoulu tarjoaa uudenlaisia ryhmäkursseja niin aikuisille kuin lapsillekin.


Levin loma voi olla myös hyvin erilainen kokemus, kuin se normaali Lapin talvielämys. Esimerkiksi pinkin taivaan alla, kaamosaikaan ratsastusta lumisessa Lapin metsässä hiljaisuuden ympäröimänä. Tai koe todellinen arktinen seikkailu ajaessasi omaa koiravaljakkoa upeissa maisemissa. Ystävälliset koirat rakastavat juosta. Huomaat nopeasti, että he arvostavat vierailuasi, sillä he tietävät, että he ovat pian juoksemassa safarilla.

Revontuliretkillä pääset halutessasi oppimaan kädestä pitäen revontulivalokuvausta, joko omalla kalustolla tai oppaan kamerakalustolla. Opastetuilla revontuliretkillä sinut viedään sinne, missä on parhaat mahdollisuudet nähdä revontulia eli kyseessä on revontulimetsästys. Voit istua lämpimässä autossa juoden kuumaa mehua ja astua ulos, kun taivas tanssii ylläsi.

Leville aukeaa myös paljon toivottu yleinen saunavuoro ilta-aikaan. Ounasjoen törmällä sijaitseva tunnelmallinen Sammun Tupa avaa talvikaudeksi viikkosaunavuoron. Joulukuusta lähtien joka torstai savusauna lämpiää kotimaisilla koivuilla luoden lempeät löylyt ja saunomisen lomassa asiakkaat voivat pulahtaa virkistävään avantoon.
Alueena Levi haluaa kotimaisten lomailijoiden nauttivan Tunturi-Lapin vierailusta, tapaamalla paikallisia ihmisiä ja tutustumalla kauniiseen ympäristöön, paikkaan, jota kutsumme kodiksi.

- Olemme käärineet hihat yhdessä alueen matkailuyrittäjien kanssa ja kehittäneet kotimaan markkinoille hyvin sopivia elämyksiä. Leville voi tulla koko perheen voimin säällä kuin säällä, toteaa Visit Levin toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Levi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten suomalaisten on helppo tulla Kittilään ja Leville: Autolla, lentäen, junalla ja bussilla. Levillä lomailija ei tarvitse omaa autoa, sillä kaikki on lähellä ja helposti saavutettavissa.

Talvikauden viralliset avajaiset, Levin Talvistartti 6.-7.11.2020, tarjoaa talvista ohjelmaa perheen ja ystävien kanssa.

Varaa majoitus Leviltä

Tutustu talven aktiviteetteihin
 

Tervetuloa Leville!