Ajankohtaista

Levin Talvistartti 6.-8.11.2020 – Hauskaa ohjelmaa koko perheelle

Vaikka Levin hiihtokausi startattiin jo lokakuun alussa, tulevana viikonloppuna Eturinteillä vietetään Levin Talvistarttia. Talvisesta ohjelmasta voi nauttia koko viikonlopun yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Isänpäivänä, 8.11.2020, kaikki isät laskevat ilmaiseksi lapsen kanssa.

Levin hiihtokeskus yhdessä Levin ohjelmapalveluyrittäjien kanssa ovat laatineet hienon viikonloppuohjelman Levin Talvistartille. Hauskaa tekemistä, tutustumista, testausta ja kisailua antavat upean läpileikkauksen alueen palveluihin ja hiihtokeskuksen toimintaan.

Perjantaina Eturinteillä Audi Rinnerieha, Street Jamit eli parkkilaskemista sekä ulkoilmadisco koko perheelle. Ja iltamäessä pääsee laskemaan aina klo 21.00 asti. Perjantain päättää upea tulishow, jonka esittävät Kuuranvalkeat ry Rovaniemeltä.

Lauantaille kannattaa varata myös koko päivä raikkaassa ulkoilmassa, sillä nähtävää ja koettavaa löytyy jokaiseen makuun. Zero Pointin viereen aukeaa Levin rakastettu Joulutori ja Joulupukin mökit ovat pullollaan ideoita pukin konttiin.


Eturinteillä tavattavissa Levin tiimiläiset Suomen menestynein alppilaskija Tanja Poutiainen, vapaalaskija Ape Majava sekä freestylelaskija Joona Kangas. Voit esimerkiksi haastaa Tanja Poutiaisen rinteessä leikkimielisen laskukisan muodossa. Laskettelukausi on nyt aluillaan, joten mikäs hienompaa, kuin päästä testaamaan ja näkemään kauden suksi- ja lautauutuuksia.

Lauantaina Levin Ohjelmapalveluyrittäjät esittäytyvät Zero Pointin kupeessa, jolloin pääset mm. tapaamaan koirasuden, poroja, näkemään Suomen pisimmän limusiinin sekä haastamaan itseäsi shamaanisotureiden kanssa. Esillä myös 2021 Lynx ja Ski Doo kelkkauutuudet.

 

Sunnuntaina isänpäivänä kaikki isit laskevat ilmaiseksi lapsen kanssa. Ilmaisen hissilipun (KeyCard vaaditaan, ovh. 7€) voi noutaa Zero Pointin lipunmyyntipisteestä lapsen hissilipun oston yhteydessä.

Levin Huskypuisto täyttää tänä vuonna huimat 30 vuotta. Sunnuntaina avoimet ovat ja opastetut kierrokset ovat käynnissä tasatunnein klo 10-14. Puistossa koko perhe pääsee tapaamaan aidot siperianhuskyt, porot, iloiset seurapystykorvat, temppuja tekevät elokuvasudet, ketut ja naalit.


Katso koko Talvistartti -viikonlopun ohjelma tästä: www.levi.fi/tapahtumat/levin-talvistartti.html


Katso Levin vastuullisen matkailun ja koronaan liittyvät ohjeistukset ja infot:
www.levi.fi/info/korona-info.html

Kittilän kunnan koronaohjeet ja tiedotteet:
www.kittila.fi/koronaohjeet-ja-tiedotteet

Vielä ehtii varata majoitusta viikonlopuksi

 

Puhelimitse saat tehtyä majoitusvarauksia ma-pe klo 10.00-16.00 numerosta 016 639 3300. 
 

 

Tervetuloa!