Ajankohtaista

Nyt on aika nauttia. Koe Levin kesä.

Tervetuloa Levin kesään. Levi on monipuolisia aktiviteetteja, hyviä palveluita ja mukavia nukkumapaikkoja tarjoava kylä keskellä uskomatonta Tunturi-Lapin luontoa, matkustat sitten yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Voit majoittua valkoisten lakanoiden välissä, tehdä eri pituisia retkiä ja nauttia alueen monipuolisista aktiviteeteista ja kylän palveluista.

11.6.2020

Mökkimatkailu on tänä kesänä suositumpaa kuin koskaan. Levillä nautit mökkeilyistä vaivattomasti ja juuri niillä mukavuuksilla, mitkä tekevät sinun lomastasi onnistuneen. Voit nauttia rauhasta omassa seurueessasi tai kokeilla Levin monipuolisia aktiviteetteja ja harrastusvaihtoehtoja. Leviltä löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun, erilaisia ja tasoisia lomahuoneistoja 1 -5 tähteen, hotelleja ja lasi-igluja.

Levi tarjoaa monipuoliset retkeily- ja aktiviteettimahdollisuudet ympäri vuoden, nautit aina maailman puhtaimmasta ilmasta, unohtamatta lähistöllä sijaitsevaa Pallas- Yllästunturin kansallispuistoa.

Kansallispuistossa voit patikoinnin lisäksi harrastaa maastopyöräilyä, kuten testata suosittua Ylläs- Levi maastopyöräreittiä (50 km) tai vaikka Pahakurun reittiä Raattaman kylässä. Pyöräilyn osalta Levi Bike Parkiin rakentuu tänä kesänä uusi Village Trail, jonka tavoitteena on olla Suomen pisin hissillä lähestyttävä pyöräreitti.

Kesäkausi startataan virallisesti 19.6. jolloin avautuvat Zero Point pyörävuokraamo, Activity Parkin alueella minigolf- ja frisbeegolfradat, North-trampoliinipuisto, lasten liikenne- ja leikkipuisto sekä Activity Parkin jäätelökioski.

Kesän ajan Levin matkailuneuvonta sijaitsee Zero Pointilla, hiihtokoulun palvelutiskillä ja on avoinna viikon jokaisena päivänä klo 10-18.

Elämyskylä Tonttula ja sen kahvila palvelevat kuvankauniissa Könkään kylässä Ounasjoen rannalla. Näkemistä ja kokemista löytyy niin perheen pienimmille, kuin aktiivisille ja luonnonrauhasta nauttiville aikuisille. Tonttula on myös helppo pyöräretkikohde noin 8 km matkan päässä Leviltä.

Immeljärven rannassa sijaitseva Levin uimaranta & Saunabaari palvelee alueen matkailijoita ja lisäksi vuokrattavissa Sup -lautoja ja veneitä. Kesän ajan perjantaisin tarjolla rosvopaisti-illallista.

Suomen pohjoisin 18 -reikäinen golfkenttä on avoinna ja palvelee golffareita ympäri vuorokauden. Kentällä voit törmätä esimerkiksi poroihin, palloja varastelevaan kettuun tai vaikkapa hiiripöllön poikasiin. Meillä Levillä golfaaminen on rentoa ja sopii kaikille vähemmänkin golfanneille.

Monenlaisia aktiviteetteja on varattavissa kesän jokaiselle päivälle mm. melontaa, ratsastusta, husky -vierailuja, kalastus- ja pyöräilyretkiä sekä paljon muuta. Nauti Tunturi-Lapin keskiyön auringosta ja valon leikistä eri vuorokauden aikoina tai tunturista avautuvista upeista maisemista. Tutustu Levin aktiviteetteihin tästä.

Levi Bike Park, seikkailupuisto, kesäkelkkarata, gondoli -hissi ja Palovartija avautuvat 3.7.  Levitunturissa sijaitseva näköalaravintola Tuikku avaa ovensa myös heinäkuussa.
 

Katso Levin alueen palveluiden aukioloajat tästä