Ajankohtaista

Suomen korkein pop up elokuvateatteri Levin huipulla 11.-12.9.2020

Levillä järjestetään parhaaseen ruska-aikaan ulkoilmaelokuvanäytökset 11.-12.9.2020. Levin huipulla kutoshissin yläaseman luona oleva parkkipaikka muuttuu uniikiksi ulkoilmaelokuvateatteriksi, jollaista Levillä ei ole aikaisemmin nähty!

Elokuvia voi katsella omasta autosta ystävien ja perheen kanssa tai paikalle voi saapua myös jalan. Korkealla Lapin upeiden maisemien ympäröimänä screenillä näytetään perjantai-iltana klo 19.00  Suomen ensi-iltaelokuva Pohjoisen Sankarit. Samalla voit nähdä myös upean auringonlaskun, kun aurinko painuu mailleen klo 20.08.

Lauantaina elokuvanäytökset alkavat klo 14.00 ja viimeinen elokuva alkaa klo 21.30. Katsojat voivat nauttia poppareista ja heittäytyä elokuvien Pohjoisen Sankarit, Loving Vincent ja Peanut Butter Falcon tunnelmaan mukaan.


Ulkoilmaelokuvien näytösajat:

Pe 11.9.2020 klo 19.00 Pohjoisen sankarit – Suomen ensi-ilta
Aurinko laskee klo 20.08 joten samalla on mahdollisuus nähdä upea auringonlasku.

Napakettu nimeltä Vili työskentelee toimituspalvelun postihuoneessa, mutta hänellä on paljon suurempia unelmia: hän haluaa tulla arktisen alueen kuljetustähdeksi! Todistaakseen kykynsä, Vili toimittaa salaiseen paikkaan salaperäisen paketin ja saa vihiä Otto Von Mursun karmivasta suunnitelmasta vapauttaa muinainen kaasu sulattaakseen arktisen alueen – ja tullakseen maailman korkeimmaksi hallitsijaksi. Estääkseen nämä synkät aikeet Vili pyytää ystäviensä apua. Yhdessä nämä arktisen alueen supersankarit ryhtyvät toimiin kotiseutunsa pelastamiseksi.

Ikäraja: sallittu kaikenikäisille
Kesto: n. 92 min / 1h 32 min
Kieli: PUHUMME SUOMEA!

Osta liput

La 12.9.2020

klo 14.00 Pohjoisen Sankarit
Toinen näytös.

Liput tästä

klo 19.30 Loving Vincent

Maailman ihka ensimmäinen kokonaan käsinmaalattu täyspitkä elokuva on 150 taiteilijan mykistävä taidonnäyte. Tuloksena on Oscar-palkittujen tuottajien uskomaton tarina luovuudesta ja intohimosta – elokuva, jonka kaltaista et ole koskaan aiemmin kokenut. Se vangitsee ainutlaatuisesti Vincent van Goghin elämän ja taiteen antamalla äänen miehen yli 800 kirjeelle ja herättämällä hänen maalaustensa hahmot eloon. Elokuva koostuu yli 65 000 öljyvärimaalauksesta, tämä on koettava itse!

Ikäraja: 12
Pituus: 95 min / 1h 35min
Tekstitys suomeksi. 

Liput tästä

klo 21.30 Peanut Butter Falcon

Little Miss Sunshine -elokuvan tuottajien uutuus, upea hyvän mielen leffa, nousi jenkeissä katsotuimmaksi indie-leffaksi 2019! "Vuosikymmenen ihanimmaksi elokuvaksi" Film Inquiren nimeämä The Peanut Butter Falcon murtaa elokuvamaailman ennakkoluuloja: näyttelijöitä, joilla on Downin oireyhtymä, ei ole totuttu valkokankaalla näkemään – varsinkaan pääosassa, nimekkään tähtikaartin kärjessä. Zakin roolin näyttelevä ilmiömäinen Zack Gottsagen on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun hurmaamalla katsojat kautta maailman.

Ikäraja: 12
Pituus: 93 min / 1h 33min
Tekstitys suomeksi.

Liput 15 € / auto (sis. max. 4 henkilöä) ja 5 € / henkilö.
Osta liput tästä

Elokuvanäytökset ovat osa Levin Taiteiden Yötä ja Street Kirppis -tapahtumaa.

 

Lisätietoja www.levi.fi/syksy2020
 

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.